Viktor & Rolf Parfym

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Victor & Rolf online.

Populäraste parfymerna från Viktor & Rolf

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|5022″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER VICTOR & ROLF PARFYMER

[/su_button]

Viktor & Rolf är ett modehus skapades av nederländska Viktor Horsting och Rolf Snoeren år 1993. De började sin resa i modevärlden genom klädkollektioner och har bland annat gjort kollektioner för H&M. 2005 öppnade de sin egen butik i Milan som ligger i Italien. Samma år skrev dem kontrakt med L’Oréal för att kunna lansera sin första parfym.

I oktober 2005 lanserade Viktor & Rolf sin allra första damparfym, ”Flowerbomb”. Precis som namnet låter så innehåller doften en hög koncentration av blomdofter, en mer somrig och fridfull doft existerar förmodligen inte. Doften passar sig vid lite speciellare tillfällen som på fest och dejt när man vill känna sig extra sexig och kunna påverka sin omgivning på ett positivt sätt.

Flowerbombs flaska tycktes efterlikna en riktig handgranat och när doften lanserades på parfymmarknaden förbjöd norska flygplatser att parfymen skulle få säljas där eftersom den var alldeles för lik en handgranat. I själva verket är flaskan som vilken annan parfymflaska som helst och bör absolut inte förknippas med en handgranat.

Viktor & Rolf ParfymDoften av Viktor & Rolf

I juni, året efter den första damparfymen lanserades, fick även Viktor & Rolf ut en ny herrparfym på marknaden. Denna kom att heta ”Antidote” som på svenska betyder ”motgift”. Man kan ju då undra vad det är man behöver motgift mot? Istället för att tro att du behöver motgift mot något kan du se doften som en läkande parfym.

Doften ”Antidote” av Viktor och Rolf håller din kropp och själ fridfull med sina uppfriskande dofter. Toppnoterna består av bergamott, mandarin, grapefrukt, mynta och kardemumma. Alltså får du en kryddig och maskulin doft som sedan med sina hjärtnoter går åt ett mer blommigt håll med sin sambac jasmin, kanel, apelsinblommor, lavendel och viol. Doften får dig sedan att känna dig omsluten och läkt, samtidigt som du kan känna dig maskulin och fräsch. Med sina basnoter av bland annat sandelträ, vanilj, vit mysk och amber kan du få vem som helst på fall av din utstrålande manlighet.