Versace Parfym

Versace parfymer ger en doft av lyx och stilmedvetenhet. Den första doften lanserades 1981 och sedan dess har det skapats över 54 olika parfymer. Många av dofterna har arbetats fram med kända namn som Lucien Piquet, Mark Buxton och Louise Turner för att bara nämna några få.

 

Populära Versace Parfymer

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4964″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER VERSACE PARFYMER

[/su_button]

Gianni Versace är grundaren för märket Versace. En italienare med öga för kvalitet och det där lilla extra som ger en känsla av lyx. Den första kollektion som skapades var tillägnat kvinnor, år 1978. Därefter gjorde företaget ett rejält uppsving, kollektion blev minst sagt en succé. Följande år fick även männen möjlighet att klä sig i Versaces design. Deras kläder och accessoarer är inspirerat av både pop art och den klassiska arkitekturen från Greklands och Romarrikets storhetstid. Hos Versace finner du kläder, väskor och andra accessoarer och då så klart, dofter av högsta klass att välja mellan. Stil och kvalitet är två faktorer som spelar stor roll i skapandet av allt som produceras hos Versace.

Deras första parfym var en doft för kvinnor, Gianni Versace’s for Women. Skapa första intryck utöver det vanliga, på arbetsintervjun eller på din date, med deras lyxdofter. Deras breda sortiment ger möjligheten för många att hitta just sin favorit. Kombinera den doft som faller dig i smaken med en outfit av högsta kvalitet och stilmedvetenhet. Självfallet finns här många olika dofter som klär både män och kvinnor, frågan om vilken man ska köpa beror inte bara på din stil utan på din personlighet och utstrålning.

Versace doft och historia

versace parfymVersace har alltid ett märkte känt för sitt glamorösa och eleganta sätt att uttrycka sig. Grundaren, Gianni Versace, påbörjade sin karriär inom kläd- och modebranschen direkt efter grundskolan då han började arbeta hos sin mor som vid tiden försörjde sin familj genom att skapa vackra klänningar. I slutet av 70-talet, med utgångspunkt från Milan, startade Versace att designa sina egna kollektioner. Under två decennier kunde företaget och modehuset njuta av en otrolig framgång och dess kläder var bland de allra populäraste för alla de stora namnen. Elton John, Madonna och Halle Barry är bara få av de namn som gång på gång visade upp sig i modehusets otroligt graciösa kläder.

Efter Gianni Versaces plötsliga död hamnade huset i något av en chock, både känslomässigt och kreativt. Det tog ett par år, men nu är huset tillbaka och skapar återigen nästa års trender. Nu när Donatella, Giannis syster, leder företaget har dess ursprungliga designer blandats med en mer skör och feminin touch.

Namnet Versace är mer än bara kläder. De tillverkar också lyxiga accessoarer, underbara parfymer och driver även hotell. Detta Imperium är nu uppdelat i sex olika avdelningar. Atelier, Couture, Versace Jeans Couture, Home Collection, Collection, and Versus (Versace).

Husets parfymer har genom åren njutit av minst lika mycket uppmärksamhet som dess klädkollektioner. Den första doften lanserades 1981 och blev en stor succé bland världens kvinnor. Idag erbjuder Versace över 50 parfymer som alla besitter något speciellt som påminner om Giannis ursprungliga dröm om vad skönhet skulle kunna vara.