Sex underbara Parfymer du måste ha!

Sex underbara sommarParfymer du måste ha

1. Dolce & Gabbana – 3 L’Impératrice EdT

3 L’Impératrice är en ovanligt läcker sommarparfym som får rummets spända sinnen att slappna av och bli förförda av dess magiska toner. Med inslag av härliga exotiska frukter som vattenmelon, kiwi och med doft av rosa blommor blir du ett fängslande inslag vart du än befinner dig. Toner av mysk vandrar sig omkring rummet och adderar en varm och mystiskt stämning.

2. Viktor & Rolf – Flowerbomb, EdT

Flowerbomb behöver egentligen ingen närmare beskrivning. Den lyxiga flaskan för tankarna till kristallkronor, guldskimmer och rosa champagne, och parfymen passar alldeles strålande för att ge en extra guldkant till sommarens festkvällar. En enkel skvätt öppnar dörrarna in till en egen värld likt en hemlig blomsterträdgård.

3. Marc Jacobs – Daisy Eau So Fresh, Edt

Daisy Eau So Fresh, EdT är lika lätt som ett sommarregn. Parfymen låter fruktigheten från söta hallon och gröna blad komma först för att sedan följas av ett blomsterhjärta med äppelblomma, lithi och jasmine. När parfymen håller på att klinga av går det att förnimma en vind av musk, plommon och cederträ som ger doften en elegant tvist.

[su_button url=”http://billigaparfymer.nu/damparfym” style=”flat” background=”#de0073″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″]

SE FLER PARFYMER

[/su_button]

4. Versace – Bright Crystal, EdT

Lyfts upp av Vercace’s glamorösa och lyxiga personlighet. Bright Crystal är en parfym som bjuder på en tidlös doft som får dig att uppskatta dina vardagliga stunder. Med läckra granatäpplen som blandas med pion och lotusblommor. Tillsammans påminner de om en kvinnas självständighet och lyfter fram din förtrollande sensualitet.

5. Dolce & Gabbana – Dolce, EdP

Dolce, EdP för tankarna till medelhavets friska somriga livsstil. Denna läckra parfym från Dolce & Gabbana har en frisk blandning av toner som ger dig en stark, intressant och sensuellt feminin karaktär. Parfymen viks upp med papayablomma och neroliblad. Därefter smyger sig påsklilja, vit näckros och amaryllisen på!

6. CLEAN – Warm Cotton, EdP

Warm Cotton är en doft som inte bara ger dig en varm närvaro, utan kastar också över en slöja av en fräsch doft av nytvättad hud. En frisk topp av citrus och verbena som skapar en lättsamhet som sedan går vidare till apelsinblomma. Undertill finner vi en bas av härliga amber och mysk.

[su_button url=”http://billigaparfymer.nu/damparfym” style=”flat” background=”#de0073″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″]

SE FLER PARFYMER

[/su_button]

Sommaren, favoritidén för många. Du har lagt de kalla vintermånaderna bakom dig. Du är förväntansfull och exalterad över vad den härliga sommaren kommer att ge dig. Solen behöver bara visa sig i några minuter för att hela staden ska vakna till liv på nytt.

Solen, de vackra blommorna och den grönskande parken är som skapta för att du ska sugas in och njuta av nuet till fullo. Unna dig en ny fantastisk parfym som kommer att fylla din garderob med doften av blomstrande blommor. Vi tipsar om sex parfymer för sommaren som är skapta för att du ska få den pirriga känslan inombords, för nu är sommaren här!