Ralph Lauren Parfym

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Ralph Lauren online.

 

Populäraste parfymerna från Ralph Lauren

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4954″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER ESTEE LAUDER PARFYMER

[/su_button]

Ralph Lauren corporation är ett mycket framgångsrikt amerikanskt klädföretag, tidigare hette företaget Polo Ralph Lauren. Företaget startades 1967 av en ung Ralph Lauren som idag är en känd amerikansk kläddesigner. Företagets mest populära plagg har kommit att bli deras pikétröja.

Företaget startade upp sitt företag 1967 med försäljning av handgjorda slipsar, tillverkade i helt nya material än vad som tidigare använts. De blev ingen jättesuccé även om dem faktiskt var annorlunda och de var unika jämfört med andra slipsar. Ralph Laurens stora succé kom därefter att bli deras pikétröjor. Pikétröjorna blev snabbt populära i Skandinavien under 80- och 90-talet med deras färgglada färger och Ralph Laurens logotyp, en ridande hästpolospelare. Det är en väldigt utmärkande logotyp som gör att klädesplagg lätt känns igen som ett plagg av Ralph Lauren.

Det var dock redan i USA 1972 som de klassiska pikétröjorna lanserades i hela 24 olika färger. Förutom pikétröjor lanserade företaget även bomullsskjortor, som dock inte kom att bli lika populära som pikétröjorna. Märket omfattar idag både herr- och damkollektioner även barnkläder, samt skor, kepsar, accessoarer, väskor och parfym. Oftast tänker man på kläder när man hör namnet Ralph Lauren men sanningen är att företaget har lanserat en hel del parfym under sitt varumärke genom åren också.

1978 lanserades den första Ralph Lauren parfymen, ”Polo Green”. En maskulin doft som ger en sportig känsla. Några år senare släpptes även den första damparfymen ”Lauren” av Ralph Lauren. En feminin doft med lätta noter av blommor, baser av trä och kryddor och med ett hjärta av ros, nejlika och viol. Flaskan har formats som en kub med en röd genomlysande färg i glas. Alla dofter av Ralph Lauren följer samma klassiska signatur, därför är det lätt att älska alla dofter av Ralph Lauren.