Paco Rabanne Parfym

Paco Rabanne Parfym är en av Europas kanske mest mytomspunna och annorlunda designers vars kreativitet sträcker sig från allt mellan smycken och kläder till tavlor och parfymer. Det här är dofter som passar för dig som vågar lite mer och som vill märkas med stil och elegans.

Populära Paco Rabanne Parfymer

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4950″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER PACO RABANNE PARFYMER

[/su_button]

Paco Rabanne Parfym

När man för första gången bekantar sig med en One million parfym blir man ofta överraskad. Paco Rabanne Parfym är känd för att gå sin egen väg och detta känns även på hans parfymer. För mannen signalerar dofterna framgång och lyx med noter såsom grapefrukt, kanel, läder och amber vilka tillsammans samverkar till att ge en långvarig doft. Denna billiga parfym är ett självklart val för varje självsäker man som vill signalera sina styrkor till omvärlden. Faktum är att hans One million parfym är en serie dofter som tilltalar män och kvinnor över hela världen, med sina kraftfulla och innovativa doftnoter som förmedlar samma kaxighet och banbrytande mode som Paco Rabanne är så känd för.

Även som kvinna är en One million parfym ett val som signalerar stil, elegans och framgång. Vad sägs om en vågad, originell kombination av dofter som pendlar mellan lätta blommiga till djup trä och tranbär? Sammantaget är One million parfymen för den som vågar leva upp till sin fulla potential och vet att uppskatta lyx när den är som bäst.

Paco Rabanne är den graciösa, rebelliska kvinnans mode. Med ett spanskt-franskt ursprung har Francisco ”Paco Rabanne” Rabaneda låtit sig inspireras av södra Europas fräcka kultur och har över flera decennier skämt bort oss med ett vågat mode. Företaget älskar att utmana det etablerade och dess kollektioner är aldrig sig lika. Med en anda för experimentellt mode har Paco Rabanne alltid lyckats vara det som världens sensuella kvinnor bär. Dess starka och något arroganta karaktär kan utmärkas vid första ögonblicket, vare sig den kommer i form av kläder eller parfym.

Som kläddesigner blev Paco Rabanne först uppmärksammat år 1965 för en kollektion av utmanande och minst sagt annorlunda uppsättningar tillverkade av plast och metall. Han var också den första som började använda sig av svarta kvinnor som modeller, vilket inte bara var banbrytande för tiden utan det sågs också som skandalöst och alltför vågat.

Idag förknippar vi Paco Rabanne Parfym lika mycket med dess utmanande mode som med dess underbart fräcka parfymer. De oförutsägbara parfymerna, som ofta ämnas för både män och kvinnor och som verkligen tagit UNISEX till en helt ny nivå, påminner starkt om märkets skapare och hans färgstarka liv. Ändå sedan 1969 har Paco Rabanne lanserat den ena exotiska och revolutionerande parfymen efter den andra. Några av de mest ansedda är Paco energy, Ultraviolet parfume och Calandre.

Sedan år 1999 har mästerdesignern och företagets grundare Paco Rabanne upphört att designa, producera och lansera sina uppseendeväckande kollektioner och gått i pension. Företaget fortsätter framåt och dess kreativa kraft och oerhörda vilja att beröra finns kvar.