Naomi Campbell Parfymer

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Naomi Champbell online.

 

Populäraste parfymerna från Naomi Campbell

Naomi Campbell var bara 15 år gammal när hon upptäcktes i stan under en shoppingrunda av modellagenturen Beth Boldt. Hon rekryterades snabbt och blev modell. Därefter blev hon en av de tre mest eftersökta modellerna under sent åttiotal och nittiotal. Hon blev utsedd till en av hennes generations sex bästa supermodeller av modeindustrin.

Inte nog med det så var hon den första svarta kvinnan att bli publicerad på omslaget till den brittiska modetidningen Vogue. Naomi Campbell och tidningen möttes dock av stor kritik men Naomis modellvänner stod upp för henne och sa att ”om ni inte använder Naomi, får ni inte oss heller”.

Som om inte dessa bedrifter vore nog så är hon även artist och skådespelerska. Hon är för tillfället aktuell i TV-serien ”Empire”, och har nyligen gjort en gästroll i den populära serien ”American Horror Story”.
År 1999 när hon hade lagt modellkarriären på hyllan så skapade hon sin första parfym. Den hette ”Naomi Campbell” och den blev startskottet för hennes bidrag till parfymbranschen. Sedan dess har hon nästan årligen kommit ut med nya väldoftande parfymer med exklusiva namn.

Idag finns det alltså ett brett sortiment med Naomi Campbell dofter och som alltid annars är varenda sort unik. Vad som ofta samklingar bra är själva doften, förpackningen och parfymflaskan som ofta omsluter och harmoniserar varandra väl.
Dofterna beskrivs ofta som varma, exotiska och sexiga och även så beskriver man Naomi Campbell. Med hennes förtrollande uppvisningar och catwalks så kan man enkelt förstå hur parfymerna blivit till och varför dem doftar så underbart som dem gör. Dofterna för ens tankar snabbt till catwalks och mode.