Lancome Parfymer

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Lancome. Idag har Lancôme skapat sig ett rykte av lyx, elegans och hög kvalité i alltifrån parfymer till hudvård av alla slag. Världens mest modemedvetna kvinnor följer dess trender och de är verkligen en innovativ ledstjärna inom branschen. Med kända ansikten som Julia Roberts och Penelope Cruz har märket numera en nästintill odödlig status. Lancôme fortsätter att låta sin entusiasm driva skönhet och elegans framåt och lanserar ständigt nytänkande produkter som används av kvinnor i mer än 160 länder.

Lancome Parfym

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4938″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER LANCOME PARFYMER

[/su_button]

Lancôme skiljer sig från många andra modehus i det faktum att dess ursprungliga verksamhet faktiskt var parfym. Grundaren Armand Petitjean startade sitt företag med en mycket enkel och vacker vision, att introducera vad han ville kalla den franska skönheten till resten av världen. Redan under året 1935 lanserade Armand sina fem första parfymer. Ett knappt decennium senare köptes företaget upp av L’Oréal och dess marknadsföring har nu förvandlat företaget till ett av de allra mest populära i världen och dess logga går att finna världen över.