Lacoste Parfymer

Sedan omkring 80-talet har man fått känna doften utav Lacoste. Med parfymserier för både kvinnor och män, har många funnit sin signaturdoft hos Lacoste.

Populära Lacoste Parfymer

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4937″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER LACOSTE PARFYMER

[/su_button]

I sortimentet finner du över 35 olika dofter. För kvinnor finns bland andra, Eau De Lacoste Sensuelle, Femme de Lacoste, Touch of Spring & Touch of Sun. Bland männens parfymserier hittar vi Red, Lacoste Pour Homme, Eau du Sport, Booster och Cool Play. Här finns dofter för den aktiva, businesspersonen, för glammiga kvällsbjudningar och den enkla onsdagslunchen med din bästa vän.

René Lacoste har skapat ett starkt varumärke där du idag kan hitta klädkollektioner för män, kvinnor och barn, accessoarer, parfymer och även skor. Allt skapat för den kvalitetsmedvetna och stilmedvetna personen. 

Om Lacoste parfym

René Lacoste som är skaparen av märket Lacoste, föddes tidigt 1900-tal och kom att bli en känd tennis-legend. Ett av hans starkare karaktärsdrag var perfektion och inte minst passion i det han hängav sig till. I både sin tenniskarriär och som designer av kläder står hans personlighet tydligt.

Alla känner igen märket Lacoste direkt vid åsynen av den lilla krokodilen. Märket kom att bli just en krokodil då detta blec Renés smeknamn efter en känd journalist hört talas om en vadslagning om just en portfölj i krokodilskinn.

De första som Lacoste som märke kom att bli känd för är polotröjan. En design som vissa förväxlar med tröjor med hög krage. Den äkta polotröjan är den typiska tenniströjan, med en vanlig krage och några få knappar högst upp vid halsen. René Lacoste designade en kortärmad  version som gav spelarna mer frihet och flexibilitet när de spelade tennis.