Kim Kardashian Parfymer

Kim Kardashian är en riktig kändis, förutom sin karriär som skådespelerska och modell så är hon också TV-stjärna. Det verkar därför helt naturligt att hon också ska skapa sig en egen linje med parfymer. Sedan starten 2009 har hon släppt ett antal dofter som alla kommer i elegant designade flaskor.

 

Populäraste parfymerna från Kim Kardashian

Kim Kardashian Parfym

Kim Kardashian – EdP

269kr
339kr

Kim Kardashian Parfym

Kim Kardashian – Glam, EdP

279kr

Kim Kardashian Parfym

Kim Kardashian – Gold, EdP

299kr

Alla de som är intresserade av mode och kläder vet hur viktigt det är med en god parfym för att komplettera utstyrseln och känna sig riktigt snygg. På nätet finns det mycket att välja mellan, som i nätbutiken BilligaParfymer.nu. Priserna är verkligen rimliga och det är lätt att hitta just den parfym man vill ha, allt från Kim Kardashian till mer klassiska dofter. Idag finns det många fina parfymer så man hittar alltid något som passar ens personlighet eller tillfället. Många har en favoritdoft som de alltid kommer tillbaka till, men det är också roligt att vidga sig och prova på nya dofter.

Hennes parfym Gold har liknats vid ett vackert smycke, och man menar inte bara förpackningen. Guld är en evig symbol av lyx och skönhet, något som kan förvandla vardagen till något alldeles speciellt. Basen är gjord av patchouli, mysk och sandelträ med ett hjärta av  blommor. Jasmin, ros och viol bildar alla en harmoni som sedan kompletteras av grapefrukt och rose’peppar, samt bergamott.

Glam har en liknande flaska som Gold, men i en starkt rosa färg. Här blandas frukt och blommor med ett stänk av lite tyngre dofter, denna doft är tänkt för en sommardag. Vattenmelon, citrus och röda frukter är den härliga början som sedan följs av jasmin och olika sorters rosor. Basen är en skön blandning av mysk och sandelträ. Detta är Kim Kardashians tredje parfym, hon fortsätter att bygga upp sin samling.

Sedan finns naturligtvis den härliga Pure Honey, en varm och inbjudande doft. Den tilltalande flaskan har ett litet bi som en påminnelse om naturens krafter som ingår i doften. Denna lockande doft består av ren honung, fresia och rosor- för att sedan bygga på med vanilj, kokos och mysk. Som bin dras till blommorna kommer folk att dras till denna parfym.

Kim Kardashian är en så gott som daglig figur i skvallerspalterna, det är alltid något som händer i hennes liv. Denna stil reflekteras också i hennes parfymer, de känns helt rätt för en aktiv kvinna i strålkastarljuset. Samtidigt är de tilltalande för helt vanliga kvinnor som bara vill ha en lite skönare vardag.