Kenzo Parfymer

Kenzo Takada som ligger bakom det nu för tiden mycket välkända märket inom modevärlden kommer ursprungligen från Japan. Detta faktum reflekteras i alla hans kreationer, denna underbara blandning mellan asiatiskt och europeiskt. En av de mest uppskattade parfymerna från detta modehus är Flower, med den välkända flaskan som är en enda lång blomstjälk.

 

Populäraste parfymerna från Kenzo

För de alla flesta är parfymer en normal del av vardagen. Dels väljer man skönhetsprodukter som luktar gott, men sedan är det också viktigt att kunna spruta på sig lite god doft på utvalda ställen. Att handla på nätet är både enkelt och bekvämt, här finns alla sorters parfymer i flera olika upplagor. BilligaParfymer.nu är en bra nätbutik, deras urval är stort och priserna låga. Det spelar ingen roll om det handlar om ett känt märke som Kenzo eller någon annan sorts parfym- det är viktigt att lukta gott och känna sig snygg. Både dagtid på jobbet och när det börjar bli kväll och dags för fest.

Detta är en doft som vill kombinera ett pulserande stadsliv med naturen och allt den har att erbjuda i form av skönhet och frid. Mysk och vanilj med en aning träiga toner ligger i botten, för att sedan explodera i en symfoni av blommor, med bland annat viol och rosor.

Air Tense är en annan av Kenzos underbara parfymer, och riktar sig till män. Denna doft är ganska robust och träig, med ett inflytande av angelikarot och vetiver. Med kryddor som kummin och anis blandade med bergamott förstår man att detta är en maskulin doft som också är tilltalande för deras partner. Kenzo Homme Sport är också mycket populär, kryddig och träig men med en viss ton av citrus. Grapefrukt och ingefära blandas med cederträ och mint- fräscht och helt perfekt för en aktiv sportare.

Kenzo har skapat en alldeles speciell blomdoft för kvinnor. Floralista kommer i en härlig glasflaska dekorerad med rosa kronblad. Pioner, äppelblomster, persikoblommor och päron gör detta till en härligt attraktiv doft som påminner om lata sommardagar. För romantikern finns Kenzo Kashaya som betyder evig kärlek i sanskrit. En söt och exotisk parfym med mysk, ceder och vanilj i botten. En blombukett med hyacint, rosor, orkide’ och jasmin blandas med aprikos, persika och mandarin. Denna balanserade blandning gör parfymen lätt och attraktiv, men ändå hållbar som kärleken. Med en Kenzo parfym är man alltid redo för allt som kommer ens väg, vare sig det handlar om kärlek, arbete eller andra spännande saker.