Billiga Karl Lagerfeld Parfymer

Karl Lagerfeld är en man som hunnit med mycket i sin livstid. Ursprungligen från Tyskland har han varit ansvarig för design i Chanels modehus, italienska Fendi och även sitt eget märke. Hela hans karriär har varit full av kontroverser och risker- men resultatet är alltid fantastiskt mode och underbara parfymer.

 

Populäraste parfymerna från Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld Parfym

Karl Lagerfeld – for Men, EdT

139kr

Karl Lagerfeld Parfym

Karl Lagerfeld – for Woman, EdP

189kr
149kr
149kr

Karl Lagerfeld Parfym

Lagerfeld – Classic, EdT

129kr

Hur man än vänder och vrider på saken så är parfymer grundläggande för all skönhet. Utan ett par droppar av ens favoritdoft så är det något som inte stämmer, man känner skillnaden. Men det behöver inte alls kosta så mycket att alltid ha en flaska parfym, eller två, i hemmet. På nätet, som till exempel i BilligaParfymer.nu, så kan man hitta ett mycket stort utbud- allt till rimliga priser. Det är alltså både bekvämt och lönsamt att handla online, som Karl Lagerfeld och andra kända dofter. Varje dag är unik och många väljer parfym efter humör och väder, så det kan löna sig att lagra upp med dofter.

Till att börja med måsta man nog nämna hans Karl Lagerfeld Classic- en verkligt klassisk och maskulin parfym som spritts över hela världen och uppskattats i nästan 40 år. En bas av mysk och ek, blandat med tonkabönor och vanilj lägger grunden för doften som också har toner av iris, ros och jasmin. Förutom dessa blomstrande toner så innehåller parfymen också tobak, muskotnöt, dragon och bergamott. Kryddig men ändå lite söt- detta är en doft som passar de flesta män.

Paradise Bay for Women, och även dess motsvarighet för män, är en annan mycket populär parfym från Karl Lagerfeld. Doften för tanken till en undangömd bukt med rullande vågor vid en sandstrand långt bort från alla andra. Vanilj, mysk och sandelträ- en härlig och stark bas. Detta balanseras av jasmin, ros och magnolia, vilket gör det till en feminin och inbjudande doft.

När flaskan matchar parfymen blir det ännu bättre, vilket är fallet med Sun Moon Stars där alla dessa himmelska kroppar finns representerade och färgen är mörkt himmelsblå. Själva doften är riktad till den moderna kvinnan som vill ha en ordentlig parfym. Med fresia, apelsinblommor, ris och persika som slår emot en först fortsätter man sedan till jasmin, påsklilja, nejlika och liljekonvalj. Det hela vilar på en bas av ceder, mysk och vanilj. Detta är en blommig, lite exotisk parfym som verkligen kan lyfta en dag. Trots alla sina kontroverser, eller kanske just för att de är resultatet av ett genis hjärna, så har Karl Lagerfeld lyckats skapa en helt fantastisk samling med parfymer.