Juicy Couture Parfym

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Juicy Couture online.

 

Populäraste parfymerna från Juicy Couture parfym

Juicy Couture Parfym

Juicy Couture – EdP

329kr
229kr
359kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4997″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER JUICY COUTURE PARFYMER

[/su_button]

Om Juicy Couture parfym

År 1994 grundades Juicy Couture, ett amerikanskt klädföretag, av Gela Nash-Taylor och Pamela Skaist-Levy. Det kom att bli en stor succé och flera kändisar som Paris Hilton, Britney Spears, Jessica Alba och Madonna kom att bära kläder från Juicy Couture kollektionerna.

Deras mest framgångsrika klädesplagg kom att bli deras färgglada tubklänningar och sina mysiga klädset, i diverse färger, tillverkade i mjukismaterial. Klädkollektionerna är ofta gjorda i velour, ett mjukt och sammetslent material som ofta används för att tillverka exempelvis gosedjur. Mysigt. Kollektionerna beskrivs även vara prisvärda för både kvinnor, män och barn.

Det slutade inte där heller, för 2006 skapade och lanserade Juicy Couture sin första parfym med just namnet Juicy Couture. Samma år som den lanserades vann den The FiFi Fragrance of the Year 2006. Doften är en härlig blandning av frukter som vattenmelon, grönt äpple och mandarin och den är lika doftfull som Juicy Coutures kläderkollektioner är färgstarka. Juicy Coutures dofter passar både män och kvinnor, i alla åldrar.

Nu ska vi inte glömma att nämna att Juicy Coutures parfymflaskor är tillverkade av väl hållbart glas med den berömda Juicy Couture loggan på. Detaljerna på flaskorna avslöjar ofta själva doften av parfymen och så även de iögonfallande förpackningarna.

Juicy Coutures logga består av två hundar som sitter vackert mot varandra med tassarna upp i luften, där ovanför visas en krona och mellan tassarna håller hundarna en skylt där det står ”Love G & P” som står för Gela och Pamela (skaparna av Juicy Couture). Under hundarna står det skrivet Juicy Couture med stora bokstäver.

Förutom sina parfymer och kläder har Juicy Couture också ett stort sortiment av smycken accessoarer, väskor och klockor – lika färgstarka som sina klädkollektioner och parfymer.