Joop Parfymer

Joop är faktiskt efternamnet på den tyske designern som startade modehuset med alla dess tillbehör. De är kända för alla sina fina parfymer, och började lansera dem i slutet av 1980-talet. En av de första dofterna var Joop!

 

Populäraste parfymerna från Joop

199kr

Joop Parfym

Joop! – Go, EdT

229kr
299kr
179kr

Joop Parfym

Joop! – Jump, EdT

249kr
279kr
239kr
179kr
179kr

Något som så gott som alla män och kvinnor har gemensamt är att de tycker om en god parfym, även om smaken naturligtvis inte är den samma. Det lyfter upp humöret och  gör att man känner sig snygg. Allt fler har insett att det allra bästa är att handla sina dofter online, i butiker som BilligaParfymer.nu där allt finns samlat på ett och samma ställe. Med mycket bra priser och ett enormt utbud så kan det inte bli så mycket bättre. Eftersom det inte kostar så mycket kan man unna sig ett par extra flaskor när man ändå är i farten. Kanske en ny utgåva av Joop?

Joop är faktiskt efternamnet på den tyske designern som startade modehuset med alla dess tillbehör. De är kända för alla sina fina parfymer, och började lansera dem i slutet av 1980-talet. En av de första dofterna var Joop! Femme som snart följdes av Joop! Homme.  Mysk, mossa, ceder och vanilj ligger i basen på den feminina varianten, med ett hjärta av apelsinblommor, liljekonvalj och jasmin. Uppepå detta har man samlat koriander, frukter och citrus. Denna doft är ganska stark i början, men samtidigt varm och god.

En av de nyare dofterna för män är Joop! Go- ett kort och enkelt namn som dock förmedlar att detta är en parfym för en aktiv man. Mysk och tall i botten ger den en manlig känsla, som sedan balanseras med bland annat viol och rabarber. Hot Summer 2008 kom ut just det året och är en annan favorit bland män med sin fruktiga bukett, allt på en bas av läder och trä.

Med Joop! Miss Wild kommer i en härligt lila flaska, helt i linje med den lite fräcka parfymen som finns inuti. Kryddig och skarp med peppar som sedan dämpas lite med en sötare ton av vanilj och rom. Detta är vad man skulle kunna kalla för en salig blandning som kan kännas ganska stark men ändå helt rätt.

Bland alla sina fina parfymer har Joop! ytterligare en favorit för män. Jump är frisk och lockande, med kryddor som rosmarin och kummin. Detta blandas med mysk, tonkaböna och vetiver, för att inte glömma bort grapefrukten. Tung och frisk i samma flaska är en fantastisk kombination. Joop! satsar på att sälja en livsstil med produkter som täcker flera olika delar av vardagen, och det hela leds av alla deras härliga parfymer. Alla kan hitta en som passar ens stil, och ofta är det svårt att välja vilken av dem som är bäst.