Jimmy Choo Parfymer

 

Populäraste parfymerna från Jimmy Choo

Jimmy Choo Parfym

Jimmy – Choo Flash, EdP

389kr

Jimmy Choo Parfym

Jimmy Choo – Blossom, EdP

449kr

Jimmy Choo Parfym

Jimmy Choo – EdP

Jimmy Choo Parfym

Jimmy Choo – EdT

319kr

Jimmy Choo Parfym

Jimmy Choo – Man, EdT

289kr

Många tycker det är viktigt med parfymer. Det ger en lyxig känsla i vardagen, och en ännu bättre när det verkligen är fest. Utan en god doft känner man sig naken och det märks att något fattas. På nätet finns det ett stort utbud, med en hel del att välja mellan. BilligaParfymer.nu är ett av de bästa ställena att börja titta på, eftersom de har en mycket stor samling med de allra bästa parfymerna. Jimmy Choo hör till en av favoriterna, men det finns så mycket mer att lära känna. Vare sig det handlar om en ny doft eller ytterligare en flaska av favoritdoften så är detta platsen.

Född i Malaysia, men med sin bas i England är Jimmy Choo ett härligt exempel på hur man kan lyckas här i livet. Trots att han inte kommer från en rik bakgrund har hans fars yrke som skomakare lagt grunden för dagens imperium. Framför allt känd för sina moderna, oerhört populära skor och tillbehör har Jimmy Choo även en linje med parfymer. För det finns inget annat som kan komplettera ett par snygga skor och moderna kläder som den rätta parfymen.

Jimmy Choo, parfymen som bär hans namn, riktar sig till urbana och trendiga kvinnor- eller de som vill vara det. Med andra ord kan denna doft passa bra för de flesta, en orsak till att den ligger så högt upp på listorna. Kola och indonesisk patchouli ligger som bas för denna doft, med en blandning av italiensk apelsin och orkide’. En varm och sensuell doft som ändå passar bra för en dag på stan eller jobbet.

En annan riktigt blommig doft är den som helt enkelt kallas för Blossom. Förpackad i en vacker starkt rosa flaska med kristallkork ger den ett elegant och attraktivt intryck. Basen är sandelträ och vit mysk, men där ovanpå har man sedan lagt luktärt och rosor, som sedan kombineras med ett lager av citrus och hallon. Frisk och inbjudande, och en del av konceptet som Jimmy Choo har att klä en kvinna från topp till tå- där doften är en viktig del av utstyrseln.

Illicit är ett utmanande namn som för tanken till sensualitet och kvinnlighet, att ta risker och ha full kontroll över sitt liv. Det kan vara svårt att leva upp till en liknande beskrivning men parfymen är full av intressanta toner. Men parfymen lyckas med detta tack vare sin fina blandning av ros, jasmin och ingefära. Ytterligare ett exempel på hur Jimmy Choo känner sina kvinnor.