Jennifer Lopez Parfymer

Love and Glamour är något som Jennifer Lopez liv varit fullt av och här är flaskan formad som en smäcker kvinnokropp i aftonklänning, redo för den röda mattan. Grundad på sandelträ har den toner av guava och mandarin, för att inte nämna mysk, jasmin och apelsinblommor. Samt en del näckros, för att göra den extra speciell.  Även denna parfym är skapad för att ge en sensuell aura över kvinnan som använder den, oavsett var hon befinner sig.

 

Populäraste parfymerna från Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Parfym

Jennifer Lopez – Blue Glow, EdT

149kr
189kr

Jennifer Lopez Parfym

Jennifer Lopez – Deseo, EdP

159kr
139kr
189kr

Jennifer Lopez Parfym

Jennifer Lopez – Glow, EdT

139kr

Jennifer Lopez Parfym

Jennifer Lopez – Jlove, EdP

169kr

Jennifer Lopez Parfym

Jennifer Lopez – L.A. Glow, EdT

139kr
109kr
159kr

Jennifer Lopez Parfym

Jennifer Lopez – My Glow, EdT

139kr

Jennifer Lopez Parfym

Jennifer Lopez – Still, EdP

169kr

Det finns vissa saker som man bara måste ha hemma och parfym är en av dessa. En dag utan en speciell doft är inte komplett, man behöver parfym för att vara riktigt välklädd. På nätet är utbudet stort och varierat, man kan hitta det mesta till mycket bra priser. Jennifer Lopez är ett självklart val för många, men det finns även mycket annat. BilligaParfymer.nu är en bra nätbutik som förmedlar en rad fina parfymer. När det är både lätt och billigt att få så fina parfymer kanske det är dags att unna sig något nytt? Eller skaffa olika produkter baserade på ens favoritdoft, för att riktigt svepas in i den.

Som många andra artister har Jennifer Lopez breddat sig och skapat en underbar linje med skönhetsprodukter och parfymer. Det är inte bara dofterna som är fantastiska, också flaskorna vittnar om öga för stil och flärd. Läckert formade, fulla med väldoftande parfym eller eau de toilette. J.Lo som märket kallas startades upp med Glow- en mycket sensuell och utmanande parfym. Flaskan är droppformad, med ett smycke runt halsen. En uppmaning att vara vacker och attraktiv har detta tolkats som, och många håller med om det. Själva doften är baserad på ambra och vanilj som sedan balanseras med grapefrukt, mysk och rosor. Varm och inbjudande är den älskad av många kvinnor världen runt. Finns även i en speciell, begränsad upplaga.

Det finns flera olika varianter på Glow och de andra parfymerna från J.Lo. Jennifer Lopez fortsätter att bredda sig och ge både män och kvinnor mer att välja från. Live är förpackad i en relativt traditionell flaska, men lyckas ändå förmedla glädje och livslust. Doften har en söt och varm bas med sandelträ och karamell, men med övertoner av italienska citroner, ananas och röda vinbär. Med denna blandning av frukt och blommor är detta en glad och inspirerande doft. Än en gång har Jennifer Lopez lyckats skapa något kvinnligt, som passar flera olika sorters personer i en rad med situationer.