Jean Paul Gaultier Parfymer

Jean Paul Gaultier tillhör den absoluta gräddan av europeiska modeskapare och hans kläder bärs av många av de absolut största kändisarna. En Jean Paul Gaultier parfym är således något av det mest exklusiva du kan unna dig, och den kommer garanterat få många att vrida på huvudet då du går förbi.

Populäraste parfymerna från Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier Parfym

Jean Paul – Gaultier Kokorico Edt

418kr
229kr
579kr

Jean Paul Gaultier Parfym

Jean Paul Gaultier – Classique, EdP

319kr

Jean Paul Gaultier Parfym

Jean Paul Gaultier – Gaultier2, EdP

299kr
419kr

Jean Paul Gaultier Parfym

Jean Paul Gaultier – Kokorico, EdT

159kr

Jean Paul Gaultier Parfym

Jean Paul Gaultier – Le Beau Male, EdT

329kr
399kr

Jean Paul Gaultier Parfym

Jean Paul Gaultier – Ma Dame, EdP

389kr

Jean Paul Gaultier Parfym

Jean Paul Gaultier- Classique X, EdT

219kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4995″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER JEAN PAUL GAULTIER PARFYMER

[/su_button]

Jean Paul Gaultier Parfym

Varje parfym från denna franska modeskapare är en unik och fascinerande kombination av doftnoter som många blir handlöst förälskade i. Som kvinna kan du exempelvis klä dig i en förförande blandning av citrus, mandarinapelsin, bergamott och vanilj, och den modemedvetna mannen kan välja på allt från kryddig rosépeppar till kakao och fikonlöv. Det finns något för alla bland dessa dofter och oavsett ditt val kommer du få en kvalitetsparfym som doftar till hundra procent ända till den sista droppen.

Hans talang för design tog sig nya uttryck när han år 1993 lanserade sin första billiga parfym. Uppenbarligen är han lika begåvad inom detta område då dofterna var omedelbara succéer, och faktum är att hans första herrdoft snabbt blev Europas mest sålda. En Jean Paul Gaultier billiga parfymer upphör aldrig att inspirera med sina unika dofter där ingen ingrediens är för ovanlig att ta med i blandningen. Det är tack vare denna kreativitet som parfymerna är en sådan succé över hela världen.

Den franska designern Jean Paul Gaultier förgyllde sin barndom genom att gå igenom sin mormors garderob och förbluffat studera de vackra plaggen som råkade hänga där. Genom åren har vi alla fått njuta av härligt graciösa och sensuella drag som direkt kan relatera Jean-Pauls kollektioner till just denna samling kläder. Hans första försök att designa underbara klädesplagg var ämnade för hans mor och mormor.

Redan vid 18 års ålder började han sin karriär som assistent hos diverse designers och detta skulle bli en tid av lärdomar, studerande och en utformning av hans egen personliga stil. År 1976 var året då Gaultier överraskande modevärlden med sitt eget märke. Han var vid den är tiden tuffare och mer våghalsig än någon annan och blev snabbt känd världen över.

Stilen som kännetecknar Jean Paul Gualtier har alltid varit full av attityd och har alltid lyckats överraska oss. Under 90-talet blev Madonna varumärkets ansiktet utåt och märket nådde en helt ny nivå av populäritet. Det var också under den här perioden som han introducerade sina första explosiva parfymer. Något som idag är en stor del av hans imperium. Några av de mest kända är Classique, som var ämnad att skänka bäraren något annorlunda och magiskt, utan att avlägsna det moderna, Le male, som är en av de mest sålda. Jean Paul Gaultier tidigare kollektioner av kläder går att finna även i parfymerna som bär märket.

Idag är Jean Paul Gaultier flera filmstjärnors och artisters favorit och märket är fortfarande känt som det allra bästa av de bästa. Ett märke som representerar obegränsad sensualitet och lyx.