Guess parfymer

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Guess online.

 

Populäraste parfymerna från Guess

169kr

Guess Parfym

Guess – Dare, EdT

199kr
199kr
139kr
129kr

Guess Parfym

Guess – Girl, EdT

149kr

Guess Parfym

Guess – Man, EdT

159kr
149kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4989″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER GUESS PARFYMER [/su_button]

Om Guess parfym

I Kalifornien, USA, 1981 grundades modehuset Guess av bröderna Georges, Armand, Paul och Maurice Marciano. Guess erbjuder idag ett globalt modevarumärke med kompletta utbud av både kläder och accessoarer, för både män och kvinnor.

I December 1981 övertalade bröderna affären Bloomingdales i New York att få 30 av deras jeans visade i affären. Vad som nog chockerade dem flesta var att alla jeansen såldes slut inom loppet av endast 3 timmar. Detta blev farten på Marciano brödernas succé.

Bröderna skapade framgångsrika kollektioner genom att kombinera det amerikanska denimtyget med europeiskt mode. De kom att bli väldigt kända för sina jeanskollektioner, framförallt de stentvättade jeansen som idag har blivit Guess signum.

Guess plockade in helt okända ansikten för sina reklamkampanjer. Då de var med i Marciano brödernas kampanjer blev dem kända modeller och fick en större plats inom modevärlden.

1987 utökade bröderna sitt varumärke med att lansera kläder för kvinnor samt läderaccessoarer och skor. Deras herrkläder från 1982 hade sålts dåligt men 1987, i samband med lanseringen av kläder för kvinnor, återlanserade dem klädkollektioner för män och brödernas karriär blev återigen väldigt framgångsrik.

2006 lanserade Guess sin allra första parfym, som kom att bli en storsäljare i hela världen, och Guess erbjuder idag ett brett sortiment för både kvinnor och män. Dofterna ger en vardaglig lyx för alla, då de ofta beskrivs som trendiga och utmanande, samtidigt som dofterna symboliserar förförelse och attraktion. Bröderna låter sina parfymer gå i samma stil och anda som sina klädkollektioner, de vill att de ska kännas sexiga men samtidigt avslappnade.

Guess sortiment består idag av dofter, kläder, skor och accessoarer, samt colognes för män. Klädkollektioner finns för både män, kvinnor och barn. Det finns även olika linjer inom modeföretaget, Guess, Guess Kids, Marciano Guess och Guess Beach Wear.