Givenchy Parfymer

Givenchy modehus grundades av en greve med samma namn redan på 1950-talet. Väl kända för sin höga kvalitet och fantastiska modekläder började de ganska tidigt också att producera parfymer. Det är ju två saker som hör samman, de kompletterar och fyller ut varandra. Ibland hör man uttryck som att det är en blandning av fransk elegans och den amerikanska spontaniteten, och det ligger mycket i detta. Många kändisar har valt att använda Givenchys parfymer, men de passar minst lika bra för en helt vanlig person i vardagen.

Populäraste parfymerna från Givenchy

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/givenchy” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER GIVENCHY

[/su_button]

Eftersom parfym är en så pass viktig del av ens utstyrsel är det något som man alltid vill se till att ha hemma. Faktum är att många har ett urval av dofter, även om en vanligtvis är favoriten. Givenchy och flera andra stora, kända märken finns tillgängliga på nätet- till mycket bra priser. Det är både praktiskt och bekvämt att handla hos BilligaParfymer.nu, urvalet är mycket stort och varierat. Därför finns det absolut ingen anledning att vara utan parfym, istället kan man här ha råd att lagra upp med flera härliga dofter. Det är underbart att spray lite bakom öronen efter morgonduschen, eller kanske innan man går till sängs.

En av de mest populära och älskade dofterna är Very Irresistible. Den är verkligen feminin och klättrade snabbt upp på listorna runt om i världen när den kom ut 2003. Blandningen består av flera olika sorters rosor, samt anis och verbena. Fräsch, blommig och helt enkelt underbar är det många som skulle beskriva den. Samtidigt har den ett hum av den där eleganta Givenchy doften, något som bara de kan få till med sina parfymer.

Amarige är en annan klassiker, efter flera årtionden på marknaden så fortsätter den att locka både kvinnor och deras män. Den har också blomstertoner, men blandade med varma kryddor. Mimosa, viol, apelsinblommor och så kryddorna ger den en orientalisk doft. Samtidigt så får den en friskhet från citrus, meloner och persikor. En riktig liten bomb som passar de flesta kvinnor.

Vissa parfymer passar allra bäst på kvällen, de är något tyngre, och Givenchy har en hel del i sin samling. Ange Ou Demon är en dylik doft, den är sensuell  med sin vita timjan och mandarin. Sedan följer lilja och orkide’, underbara blommor med en säregen doftbukett. Ek och vanilj gör det hela mer komplett och ger parfymen extra styrka. Som vanligt har Givenchy lyckats skapa något som är både elegant och tilltalande, för alla sorters kvinnor som vill känna sig kvinnliga.