FCUK Parfymer

Just FCUK har vuxit till sig och blivit ett stort märke. Förkortningen står för French Connection UK, även om många tolkar det som en försköning av något annat. Kontrovers leder dock till publicitet, vilket är en bra sak inom affärsvärlden. Men när det handlar om parfymer så är det ändå svårt att bli stor utan riktigt bra produkter, och det har FCUK.

Populäraste parfymerna från FCUK Parfym

Med en god doft är man alltid välklädd, den ger en mod och en känsla av skönhet. Egentligen är det konstigt hur bara ett par droppar av ens favoritparfym kan göra så stor skillnad.. Det allra bästa stället att köpa parfymer är på nätet, bland annat för att priserna är rimliga och utbudet så stort. Här finner man allt från FCUK till mindre kända märken, i flera olika upplagor och varianter. Många tycker det är viktigt att ha mer än en doft hemma, så man kan välja parfym allt efter humöret. Online, i nätbutiker som BilligaParfymer.nu, finns det mesta- det är bara att sätta igång och välja!

. Namnen fick ett delat mottagande, men precis som de troligtvis hoppats på så ledde det dock till att alla hörde talas om dem. Det är inte svårt att se poängen med namnen.

Den kvinnliga doften är precis som man förväntar sig- hypermodern, kvinnlig och verkligen sensuell. Den har en orientalisk blomsterdoft som dominerar parfymen, med en bas av sandelträ och jasmin. Men sedan känner man också av de provocerande tonerna av pion, viol och vanilj. För att toppa av det hela så finns det ett stänk av citrus. Allt detta kommer packat i en modern och attraktiv flaska, som passar mycket bra ihop med doften.

Flaskan är sig lik, men den har en annan färg- häftigt rosa-lila är färgern för FCUK 3. Det är en härlig blandning av frukt och blommor, med mandarin och rose’peppar som svävar på ett hjärta av jasmin, gardenia och ros. Allt detta på en bas av blont trä och vanilj. Återigen en doft som provocerar och inte lämnar någon oberörd. Alla dessa dofter har verkligen slagit igenom på den internationella marknaden. En del väljer att köpa dem trots namnet, medan andra dras till det lite förbjudna och okonventionella i parfymerna och deras namn. Moderna dofter för alla slags kvinnor som vill känna sig sensuella.