Estée Lauder Parfym

Estee Lauder är ett gammalt välkänt märke som grundades av en kvinna, Josephine Esther Mentzer. Till att börja med marknadsförde de bara fyraskönhetsprodukter, men mycket snart så utvidgades sortimentet. En av hennes grundläggande principer var att varje kvinna kan vara vacker, och att hon förtjänar bra produkter.

Populäraste parfymerna från Estée Lauder

Estée Lauder Parfym

Estée Lauder – Beautiful, EdP

389kr

Estée Lauder Parfym

Estée Lauder – Cinnabar, EdP

499kr

Estée Lauder Parfym

Estée Lauder – Knowing, EdP

499kr
399kr
269kr

Estée Lauder Parfym

Estée Lauder – Pleasures, EdP

319kr
519kr
519kr

Estée Lauder Parfym

Estée Lauder – Sensuous, EdP

579kr
389kr

Estée Lauder Parfym

Estée Lauder – Youth Dew, EdP

369kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?brand=|4927″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER ESTEE LAUDER PARFYMER

[/su_button]

Det spelar ingen roll vilken sorts dag det är- parfym kan alltid vara en del av den. Ett par droppar doft kan ge mod att gå till en anställningsintervju, eller varför inte göra en lunchträff lite extra speciell. Men även på jobbet, en helt vanlig dag på kontoret, kan ens favorit parfym göra stor skillnad. Många trivs med stora märken som Estee Lauder, som också är lätt att skaffa online. Hos BilligaParfymer.nu finns det mycket att välja mellan inom den enorma världen av parfymer. Med det stora urvalet och de billiga priserna är det ett självklart ställe att handla sin favoritdoft.

Detta har lett till över 100 olika parfymer, för att inte tala om alla andra hud-och hårvårdsprodukter som de har i sitt sortiment. Den första doften, som kom ut redan 1953, var en kombination av badolja och parfym. Namnet var Youth Dew, och är fortfarande en av deras mest populära dofter. Femton år senare kom nästa doft- som helt enkelt kallades Estee. Denna parfym är verkligen feminin med sina toner av blommor- jasmin, ros och ylang-ylang. Detta har sedan blandats upp med fruktdofter som hallon, citrus och persika. I grunden kan man känna en kryddig doft, denna parfym är tänkt för varma dagar.

En annan fin parfym som reflekterar Estee Lauders filosofi om att alla kvinnor har en skönhet är Beautiful. Den kom ut 1985, och är en härlig blomsterblandning. Uppepå detta ligger en frisk citrusdoft, med en varm bas av trä. Med jasmin, apelsinblommor, liljor och ros  är detta en varm och söt parfym, mycket feminin och attraktiv. Som med många andra av företagets produkter så kommer den i olika utgåvor och produkter, som duschkrämer och kroppslotion.

Estee Lauder som hon kallades har alltid varit en aktiv deltagare när det kommer till skapandet av parfymer. Hon beskrevs ibland som den enda äkta näsan i Amerika. Ofta så provade hon dem först på sina vänner för att få lite feedback. Bland de mer kända, och älskade, kan nämnas Private Collection, White Linen samt  Alliage. De flesta har även begränsade, speciella varianter förutom alla de produkter som finns i en och samma doft.