Escada Parfymer

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Escada online.

 

Populäraste parfymerna från Escada

269kr
359kr
259kr
319kr
279kr
299kr

Escada Parfym

Island Kiss, EdT

349kr

Escada Parfym

Magnetism, EdP

249kr

Escada Parfym

Rockin’ Rio, EdT

399kr

Om Escada parfym

För mer än 30 år sedan, närmare bestämt 1978, lanserades ett nytt varumärke vid namn Escada. Företaget döptes efter en tävlingshäst som skaparna, Margaretha och Wolfgang Ley vunnit pengar på. Margaretha Ley var en svensk toppmodell i sina yngre dar och tillsammans med sin man Wolfgang Ley började de sina karriärer genom att designa sportkläder.

I början av 80-talet expanderade deras företag inom kvinnokläder och de blev snabbt kända för sina stickade kläder. Escada är idag ett världsledande internationellt varumärke, för både män och kvinnor, som säljer parfymer, klockor, smycken och glamourösa accessoarer.

Varumärket står för modern elegans, häftig glamour och sensuell kvinnlighet och ägs idag av Megha Mittal som är ett privat företag. Huvudkontoret ligger i Munich, Tyskland men deras produkter säljs idag nästan världen runt. Man finner deras produkter i USA, Asien och Europa. I Stockholm City har vi Escada Sports.

När du ska handla parfym från Escada kommer du snabbt märka att det finns mängder av olika sorters dofter, former och detaljer som Escada parfymer har att erbjuda. Vilket gör att du utan tvekan kommer att kunna hitta en doft som passar just dig. Escada har ett lagom stort utbud med sensuella och vardagliga dofter. De erbjuder även erotiska och förföriska dofter som passar till dejt, fest och andra mysigheter.

Kanske passar Island Kiss dig? Eller varför inte prova den förföriska doften Sexy Graffiti? En gång per år lanseras det dessutom en helt ny och speciell Escada parfym i begränsad upplaga, blir du den som lyckas få tag i en?

Oavsett vilken doft du är intresserad av så finner du den till allra bästa pris här och ingen annanstans. I sortimentet här finner du olika parfymer som var och en bjuder på något unikt och extra som varje kvinna förtjänar.