Elizabeth Arden Parfym

Just Elizabeth Arden anses vara grundaren av den amerikanska skönhetsindustrin. Mycket tidigt introducerade hon smink och hudvårdsprodukter, för att något senare också komma igång inom parfym industrin. Även här hade man stora framgångar och har sedan 1980-talet fortsatt att lansera en fantastisk doft efter den andra.

 

Populäraste parfymerna från Elizabeth Arden

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden – 5th Avenue, EdP

129kr

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden – Always Red, EdT

219kr
129kr

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden – Blue Grass, EdP

89kr
89kr
129kr

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden – Pretty, EdP

119kr

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden – Provocative, EdP

139kr

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden – Red Door, EdT

199kr

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden – Sunflowers, EdT

89kr
339kr

Elizabeth Arden Parfym

Elizabeth Arden- Splendor, EdP

99kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/elizabeth-arden” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER ELIZABETH ARDEN

[/su_button]

Ibland kan man känna igen någon på deras doft, de har så gott som alltid samma parfym. Den är som ett kännetecken, en signatur, och ger personen en känsla av karaktär och personlighet. Alla har sin egen doft som är en favorit, även om det också är vanligt att vilja variera lite. En dag kanske man är en Elizabeth Arden person, medan nästa dag kräver något annorlunda. Hos BilligaParfymer.nu kan man hitta det mesta, att handla parfymer på nätet är bland det bästa alternativet som finns. Dels går det snabbt och är bekvämt att beställa, men priserna ligger också mycket lägre än i vanliga butiker.

5th Avenue i New York är en känd shoppinggata som har blivit en symbol av lyx och rikedomar, men det är också namnet på en av Elizabeth Ardens härliga parfymer. Många kvinnor har denna som sin signaturdoft, den som de allra oftast kommer tillbaka till. Den riktar sig till eleganta kvinnor med stil, intelligenta och framgångsrika, en som trivs med sig själv. Basen är gjord av mysk, vanilj och sandelträ, med toppnoter av syren, magnolia och mandarin. Där emellan så finner man jasmin, persika och ros, samt muskotnöt och nejlika.

Men många älskar också Elizabeth Arden Always Red, vilket är en av deras senaste parfymer. Det är en lite mer exotisk blandning, men med stora blomstrande inslag. Mahognyträ, röda plommon, blodapelsin och passionsfrukt blandas med underbara blommor som jasmin, rosenblad och rosa fresia. Här är inspirationen en kväll på stan, man ska synas och läggas märke till. Detta är kvinnan som vet vad hon vill och tar det.

Många av dessa fina dofter har sedan fått uppföljare, som Elizabeth Arden 5th Avenue NYC Premiere, eller Always Red Femme. En annan känd parfym, som har flera undervarianter, är Green Tea. Den har som bas grönt te, naturligtvis, men också jasmin, kryddnejlika och mysk. Uppepå detta ligger dofter som jasmin, vanlig nejlika och fänkål, med toppnoter av mint, citrus och rabarber.

Elizabeth Arden är synonymt med klass och elegans, kvinnlighet och sensualitet. Både män och kvinnor älskar hennes parfymer, och många har dem som sin signaturdoft. De ger styrka och självkänsla, och en önskan om att erövra vardagen.

[/su_button]