Ed Hardy Parfym

De allra flesta anser att en bra parfym är grunden till en komplett garderob. Man kombinerar gärna med både duschtvål och lotion i samma serie, som Ed Hardy till exempel. Hela kroppen smeks av den fina doften och ger en känsla av välbehag. Det allra bästa stället att köpa parfymer är online, i butiker som BilligaParfymer.nu. Här finns det så gott som allt av det bästa samlat, lätt och bekvämt på ett ställe. Priserna är låga, vilket gör det till ett ännu mer attraktivt alternativ. Utan parfym stannar världen, i alla fall den man själv rör sig i.

 

Populäraste parfymerna från Ed Hardy

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?gender=all&brand=|4924″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER ED HARDY PARFYMER

[/su_button]

Ed Hardy är det namn som Christian Audiger har valt för sin kollektion, och det finns mycket att välja mellan här. De är en hyllning till tatueringsmästaren Don Ed Hardy och alla flaskorna visar upp en av hans kända tatueringar. Tillsammans har de lyckats skapa så mycket mer än bara en rad med parfymer och kläder, det handlar om en livsstil och ett sätt att uttrycka sig.

En av deras kreationer är Born Wild, som finns i både en manlig och en kvinnlig utgåva. Det är en upprorisk och vågad parfym, med starka, uppseendeväckande dofter. Basen är sandelträ tillsammans med Palo Verde, ett mystiskt trä från Kalifornien. Detta blandas sedan med jasmin, äpple och rose’peppar.  Lite kryddor som kardemumma tillsammans med cara cara apelsin avslutar det hela. Den manliga versionen kommer i en flaska med ett klassiskt tatueringsmotiv- en dödskalle och skriften Death or Glory.

Love and Luck for Women som kom ut 2008 däremot har en japansk tatueringsbild, en geisha på sin flaska. Den är riktigt fruktig och fräsch, med blodapelsin, plommon och nektarin. Men också vodka, mysk, ceder och svarta vinbär. Allt detta tillsammans blir en doft som påminner om en frisk fläkt.

En mycket populär parfym är Hearts and Daggers by Ed Hardy. Den kom ut 2009 och även denna gång valde man att ge honom och henne sina egna versioner. Flaskan har både hjärtan och dolkar, för att inte glömma dödskallen och örnen. Detta är också en ganska fruktig parfym med blodapelsin, mango och äpple.

Ed Hardy har en stor samling med produkter, och parfymerna är en viktig del av allt detta. Härliga flaskor med inspiration från tatueringens gudfader, fruktiga och fräscha dofter som passar alla. Detta är verkligen mer än bara en doft, det är ett sätt att leva sitt liv på ett nytt och vågat sätt.