Dsquared2 Parfym

Dsquared2 fortsätter att lansera sina härliga dofter, sakta men säkert har de byggt upp ett gott rykte även inom denna del av mode-och skönhetsbranschen. Rent allmänt lönar det sig att handla på nätet, förutom att det är lätt och smidigt. Det finns ingen som helst anledning att klara sig utan parfym, det är en viktig del av ens personlighet.

 

Populäraste parfymerna från Dsquared2

Dsquared2 Parfym

Dsquared2 – Wild, EdT

319kr

Dsquared2 Parfym

Dsquared2 – HeWood, EdT

229kr
209kr

Dsquared2 Parfym

Dsquared2 – Potion, EdP

389kr

Dsquared2 Parfym

Dsquared2 – SheWood, EdP

299kr
199kr

Dsquared2 Parfym

Dsquared2 – Wild, EdT

239kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/dsquared2″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER DSQUARED2 PARFYMER

[/su_button]

Hur ofta går man ut genom dörren utan att ta på sig några droppar parfym? De flesta skulle inte kunna tänka sig ens en dag utan någon god doft som piggar upp och ger en större självkänsla. Det kan vara en dusch med Dsquared2 eller någon annan av alla de underbara parfymer som finns online. En bra butik där man hittar så gott som allt är BilligaParfymer.nu, de har också mycket bra priser. Rent allmänt lönar det sig att handla på nätet, förutom att det är lätt och smidigt. Det finns ingen som helst anledning att klara sig utan parfym, det är en viktig del av ens personlighet.

Det är inte så vanligt med ett kanadensiskt modehus, men det är just vad Dsquared2 är. Namnet härrör från grundarna- enäggstvillingarna Dan och Dean Caten. De är unga och fulla av talang, och lanserade sin egen kollektion efter att de flyttat till Italien.  Deras modeuppvisningar är kända för att vara extravaganta och helt underbara med olika kända artister som uppträder. Några år efter att de kommit igång på allvar så släpptes den första parfymen. Året var 2007 och doften hette HeWood. Det tog inte mycket mer än ett år innan damvarianten kom ut- SheWood.

Som namnet antyder har den toner av gran och ceder, men även en del viol och mysk. En rik och aromatisk doft, mycket manlig och stark. Den kvinnliga varianten är mer inriktad på unisex, det finns ett stort antal kvinnor som faktiskt föredrar lite manligare parfymer. Gran och ceder ingår även här, men man har blandat upp det hela med jasmin och citron. Båda två har blivit riktiga storsäljare och man har följt upp dem med ytterliga variationer av samma tema. HeWood Rocky Mountains Wood, SheWood Golden Light Wood, för att bara nämna ett par exempel.

Ett pulserande, aktivt liv ligger till grunden för flera av Dsquared2 populära parfymer. En annan som många tycker om är Potion, vars inspiration kommer från forna tiders laboratorier och hopkok. En sensuell parfym som är där för att vinna kvinnors hjärtan och är full av köttets lustar. Med en bas av mysk och patchouli har man lagt grunden för denna manliga parfym som har toppnoter av mynta och timjan men med ett varmt hjärta av rosor och kanel.