DKNY Parfym

Donna Karan är en amerikansk designer som med sin linje DKNY vänder sig till den yngre och mer urbana befolkningen. Hon är känd för en chic och minimalistisk stil, som också går igen i hennes parfymer. Samtidigt kan man se hennes kärlek för staden New York, till exempel med parfymen DKNY Be Delicious.

 

Populäraste parfymerna från DKNY

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/donna-karan” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER DKNY PARFYMER

[/su_button]

En liten dusch parfym brukar vara det allra sista man gör på morgonen innan det är dags att gå ut. Det är som pricken över i:et, det som gör att ens utstyrsel är komplett. Vissa kvinnor klarar sig mycket bra utan så mycket smink, men en god parfym måste alltid finnas med. DKNY är ett populärt märke, men det finns även flera andra. På nätet hittar man allt, det finns ett mycket stort utbud här. BilligaParfymer.nu är en bra nätbutik som samlat ihop det mesta man kan tänkas vilja ha, i olika varianter och utgåvor. Eftersom priserna också ligger lägre än i många butiker så är detta ett bra val.

Redan flaskan är inspirerad av denna stad som ju också kallas för det stora äpplet. Parfymen är fräsch och full av energi med en bas av mysk och sandelträ. Hjärtat är en blandning av liljekonvalj och ros med toppnoter av äpple, grapefrukt och magnolia.

Denna härliga parfym har sedan getts ut i olika varianter. Bland de mer populära kan nämnas Be Delicious Charmingly Delicious. Flaskan är grön som ett äpple och en extra bonus är det lilla äpplet som kan sättas fast på mobiltelefonen. Detta är en begränsad upplaga som kom ut 2008. Det amerikanska äpplet har en stor roll här, tillsammans med citrus. Ytterligare en fräsch och användbara parfym från DKNY.

Donna Karan har inte glömt bort alla män som älskar parfymer. En av hennes framgångar har varit DKNY City for Men. Även denna har en begränsad utgåva, och är baserad på all den energi som hennes stad utstrålar. Det här är en mer kryddig doft, riktigt maskulin och lite träig. Mahogny och liljekonvalj, blandat med vetiver och salvia. Förpackningen, som går i blått,  återspeglar New Yorks kända stadssiluett.

För en kvinnlig doft i hjärtformad flaska finns DKNY My NY, hela tiden kommer hon tillbaka till denna stad. Den är blommig och feminin, och passar perfekt i de flesta sammanhang. Egyptisk jasmin och hallon blandas med fresia och mysk, i en explosion av känslor. Med DKNY är man alltid välklädd, och detta gäller även för deras dofter.

Lorem ipsum ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.re