Dior Parfym

Diors första parfym lanserades redan år 1947. Den kallades Miss Dior Parfume, vars namn sägs vara inspirerat efter hans syster. Under resten av det 1900-talet fortsatte företaget att skapa världens mest eftertraktade parfymer med dofter som lyfte fram kvinnan på sätt som inte gjorts förut. På senare år har huset Dior vuxit starkt i rollen som ett av de äldre märkena och de parfymer som lanserats under de senaste 15 åren skapat sin egna unika väg och de besitter en speciell karaktär som går direkt att relatera till Dior.

Populära Dior Parfymer

I nutid, med Rihanna som ansikte utåt för företag, finns det inget annat än möjligheter för Dior. Vad som kommer härnäst kan vi bara gissa, men det kommer garanterat vara något uppseendeväckande. Dior är ett märkte som kommer att fortsätta vara ett av världens lyxiga designmärken och dess parfymer kommer förbli första valet för de vackra och de glamorösa.

I en värld full av krig och brutalitet, föddes det år 1905 en man som längtande efter skönhet och feminin sensualitet. I mitten av århundradet lyckades denna legendariska man, vid namn Christian Dior, att göra sitt första avtryck i modevärldens Paris. Under en tid full av restriktioner som fortfarande rådde efter kriget kom Diors första kollektioner av graciösa och lyxiga kvinnokläder att chocka Europa. Redan vid 52 års ålder avled tragiskt världens mest populära designer någonsin. Redan då, år 1957, tjänande hans företag och livsverk mer än 20 000 dollar per år.