Diesel Parfymer

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Diesel online. Diesel parfym är ett av världens mest populära parfym märken och det utstrålar tuffhet och ungdomlighet med en skön urban touch. Italienare är ju något av Europas modeexperter så det är kanske ingen överraskning att grundaren Renzo Rozzo kommer just därifrån!

 

Populäraste parfymerna från Diesel

Diesel är idag ett stort modehus som startades 1978 av Renzo Rosso. Mest kända har de blivit för sin jeans och kändisar som Robbie Williams och Cameron Diaz har setts bära deras kläder. Diesel har valt att marknadsföra sig på en aning udda sätt genom exempelvis videospel och produkter har även gått att köpa via Playstation Home, ett socialt spelnätverk. Diesel har över 500 butiker runt om i världen och deras jeans säljs i över 5000 butiker världen över.

En unik grej med Diesels första doftlansering var att det var en unisexdoft, alltså att den passade både kvinnor och män. Den hette simpelt ‘’Diesel’’ och lanserades 1996. Doften släpptes i samarbete med företaget Marbert men sedan 2006 har Diesel istället ett kontrakt och samarbete med L’Oreal och lanserar sina dofter i samarbete med dem.

Några parfymflaskor ser en aning farliga ut då de är tillverkade och designade på ett sådant sätt att de ser ut som handgranater enligt vissa men kan även efterlikna gamla vattenpluntor. Exempel på dessa parfymer är ‘’Diesel Fuel for Life’’. Annars ses parfymflaskorna som konstnärliga och unika då de skiljer sig en del från hur andra varumärken är designade. Deras kanske mest populära parfym för män har kommit att bli Only The Brave, en kryddig och fräsch doft med toppnoter av citron, mandarin, koriander och hjärtnoter av örter, svart ros och lavendel. Basnoterna utgörs av amber, tolu och ebenholtsträ.

Diesel vill sätta trender och vara unika när det gäller alla de produkter de säljer och står bakom. Deras sortiment idag är stort och brett och man finner allt från rebelliska kläder till möbler, accessoarer och dofter. Dofter har dem för både kvinnor och män och dem hittar du här hos oss till bästa pris.