Davidoff Parfymer

 

Populära Davidoff Parfymer

249kr
199kr
199kr
159kr
179kr
199kr
259kr
219kr

Davidoff kanske inte är det första man tänker på när det gäller kända parfym varumärken. Davidoff är nämligen ett välkänt företag inom tobaksbranschen. Ägaren av detta företag var Zino Davidoff som levde mellan 1906 och 1994. Han föddes i Ukraina och hans far var cigarrimportör. När Zino var 18 år gammal begav han sig till Latinamerika för att lära sig mer om tobak och import, samt cigarrtillverkning. När han återvände hem igen tog han över familjeföretaget med cigarrimporten. Detta företag kom att bli Davidoff efter att Zino vidareutvecklat företaget med sin nyinförskaffade kunskap om tobak.

Zino Davidoff ansågs ha öga för konst och stor förståelse för människor och han respekterade dem väl. Han hade ett stort hjärta och god humor vilket gjorde att många trivdes och kände sig uppskattade i hans närvaro.

På tidigt 80-tal utvecklades företaget Davidoff en aning åt det hälsosammare hållet, nämligen genom att lansera deras första doft, detta i samarbete med parfymtillverkaren Coty. Doften kom att kallas ‘’Davidoff for men’’. Trots lanseringen av den första parfymen har tobakstillverkningen fortsatt men då företaget redan hade en bred och tillräckligt stor marknad för tobak då kunde man lägga mer fokus på sina dofter. Detta gör att de idag har ett större sortiment av dofter, för både män och kvinnor.

Dofterna utstrålar lyx och elegans och passar både till vardags och finare tillfällen. Doften Davidoff Cool Water finns för både kvinnor och män och är två avslappnande dofter. Cool Water för män är sportig, fräsch och har en väldigt maskulin doft, en doft som denna passar till vardags och mer avslappnande tillfällen, som en dag på stranden. Cool Water för kvinnor är sig lik som den för män. Den är avslappnande men kraftfull  och passar för en dag nära havet. Passa på att köpa en till din partner och en till dig själv, för att harmoniera med varandra väl.