Clean Parfymer

Clean parfym började som en idé om att skapa en parfym som skulle vara en så kallad icke-parfym. En annan idé vid skapandet var att parfymen ska kunna bäras av alla oavsett ålder och kön och när som helst när man vill känna sig ren. Clean finns i både parfym för kroppen och för hemmet.

 

Populäraste parfymerna från Clean

Det var år 2003 som den första parfymen släpptes av Clean som ett svar på alla överdrivet komplicerade parfymer och överväldigande dofter som svämmade över marknaden vid den tidpunkten. Ytterliggare en grundtanke hos Clean är att man själv ska bära doften istället för tvärtom, att doften bär en själv. Clean strävar efter att vara ett vardagligt alternativ som man kan ha på sig när som helst, men som ändå känns uppfriskande.
Portfolion innehåller alternativ som är både tidsenliga och klassiska. Med en strävan efter att vara enkel och pur så är Clean en parfym som väcker de bästa ögonblicken och de enklaste nöjena i livet. Clean är kort sagt mer än en doft. Det är även ovillkorlig tro på enkelhet, ärlighet och lycka. Portfolion av Clean uppdateras mycket noggrant för att aldrig förlora sin äkthet.

För att ha ett rent samvete så använder Clean bara de bästa ingredienserna naturen har att erbjuda. Det betyder att de använder ingredienser som är bra för huden som antioxidanter, vitaminer och örter. Clean använder inte ingredienser som till exempel mineraloljor, artificiella färgämnen eller parabener. Inga djurtester utförs heller för att tillverka parfymerna. Alla ingredienser är även naturvänliga och inte skadliga för miljön.
Clean tror att en bra produkt kommer från att vara miljövänlig. Därför har Clean ett rent ekologiskt fotavtryck. Allt material som används till parfymens förpackningar och flaskor är återvinningsbart och miljövänligt. Det tillverkas dessutom till 100% från återvunnet material. Allt material som inte används i tillverkningen återvinns.