Chloé Parfym

På nätet hittar man så gott som allt, speciellt i butiker som BilligaParfymer.nu.  De säljer alla de stora märkena, som Chloe’ och andra, till priser som verkligen är konkurrenskraftiga. Tack vare att utbudet online är så stort lönar det sig att handla här. Förutom det faktum att det är bekvämt kan man lätt få tag på alla sina favoritparfymer till en billigare penning.

 

Populäraste parfymerna från Chloé

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/chanelhttps://www.nordicfeel.se/varumarken/chloe” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER CHLOE PARFYMER

[/su_button]

Vare sig det är sommar eller vinter, sol eller regn- man kan alltid ha en god doft på sig. Parfymer är tidlösa och alltid inne, även om en del tycker om att variera sig mellan årstiderna.

Grundaren av modehuset Chloe’ föddes i Egypten men startade 1957 upp i Paris. Härifrån har det bara gått framåt med lyxiga kläder samt parfymer där den första doften lanserades 1975. Kort och gott Chloe är den fortfarande en av deras mest populära parfymer. Sandelträ och mysk i botten, med ett hjärta av jasmin och ros, som sedan toppas av med persika, kokosnöt och hyacint. Det låter som en salig blandning, men det är en underbar doft som är älskad av många.

Lite senare i 1992 kom Chloe’ Narcisse, en söt och kvinnlig doft. Med mysk och vanilj blandat med persika och jasmin så är den ganska kraftfull, tillsammans med sina toner av påsklilja och ros.

En härlig uppföljare kom 2008 med Chloe Chloe, ytterligare en parfym som doftar kvinnlighet och känsla för stil. Den är ganska blommig med flera olika härliga dofter tillsammans med basen av cederträ. Den har kallats en hyllning till den moderna kvinnan, och precis som sin föregångare har den snabbt blivit mycket populär.

Med sin Chloe’ Fleur de Parfum satsar man också på att följa upp tidigare klassiker. Den är tänkt att vara som en rosenbukett, omknuten av ett beige band precis som flaskan själv. Tanken är att man ska förnimma en utslagen blomma, med dofter av verbena, körsbärsblommor samt naturligtvis rosor.

En av de senaste dofterna är inspirerad av alla hänglåsen på kärlekens bro i Paris. Detta är något som också återspeglas i flaskan. Kärlek i Paris är grunden för denna fantastiska parfym- Chloe Love Story. Det är en fräsch doft med inslag av apelsinblommor och jasmin, faktum är att den fokuserar ganska mycket runt just apelsinblommorna. Neroli och mysk ger dock en härlig tyngd till doften. Chloe har en parfym för varje kvinna och tillfälle, vare sig det är till jobbet på dagen eller till festen sent på kvällen.