Chanel Parfym

 

Populäraste parfymerna från Chanel

Chanel Parfym

Chanel – Allure EdP

1,695kr
1,499kr
1,349kr
1,199kr
1,145kr

Chanel Parfym

Chanel – Chance EdP

999kr

Chanel Parfym

Chanel – Chance EdT

1,249kr

Chanel Parfym

Chanel – Coco EdP

1,495kr

Chanel Parfym

Chanel – Coco EdT

995kr
1,495kr
1,269kr
925kr
809kr

Chanel Parfym

Chanel – Egoiste EdT

849kr

Chanel Parfym

Chanel – N°19, EdP

1,139kr
1,149kr

Chanel Parfym

Chanel – No.5 EdP

1,585kr
1,295kr
1,195kr
755kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/chanel” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER CHANEL PARFYMER

[/su_button]

Många har insett hur bra det är att handla parfymer på nätet, precis som man kan hitta allt annat där. Dels är utbudet stort, här finns verkligen så gott som allt representerat. Stora märken som Chanel naturligtvis, men också lite mindre, kanske inte lika kända, men mycket bra dofter. Alla har sina favoriter, något som BilligaParfymer.nu har tagit fasta på. De har samlat ihop det mesta under ett tak vilket gör det lättare att hitta det man tycker om. En dag utan parfym är inte riktigt en bra dag, så det gäller att ha lite att välja på hemma i skåpet.

Coco Chanel som startade upp det berömda modehuset var en förespråkare för kvinnors självständighet. Hon skapade kläder som var både bekväma och smickrande, och hela hennes stil vittnade om kärlek för människor. Detta är något som också går igen i hennes parfymer, de är en del i kampen för att göra vardagen mer lyxig och underbar.

Redan 1921 kom den första parfymen ut Chanel No 5- en berömd doft som fortfarande lockar kvinnor runt hela världen. Genom att sätta sitt namn på parfymen var hon något av en banbrytare, som med så mycket annat som Chanel hanterade.

En annan mycket omtyckt och känd parfym heter helt enkelt Coco. Detta är en kraftfull men ändå kvinnlig doft, en ganska mogen parfym. Den har tonkabönor och patchouli som blandas med apelsinblomma, mandarin och jasmin. Flera blommor, som ros och mimosa, gör den färdiga doften helt perfekt.

Många känner igen Chanels parfymer, och Allure är inget undantag. Den skapades 1996 och är härligt rik och komplex. Med lite sandelträ i botten, som sedan toppas upp med vanilj och jasmin, följt av fräsch citron och bergamott. Samtidigt har man inkluderat flera olika blommor även här, som vattenlilja, ros och magnolia. Med en och samma parfym går man därför igenom flera olika intryck och stilar.

Men denna doft finns också i en variant för män, Allure Homme. Det träiga inslaget finns med, men blandas upp med kryddor som mysk och labdanum. Chanel vet att även män vill vara mystiska och förförande, att det finns män som tror på sig själva.

Trots att hon inte längre finns vid liv så fortsätter Coco Chanel att inspirera och motivera kvinnor och män över hela världen. Man ska skämma bort sig själv och njuta av livet, vilket återspeglas både i hennes parfymer och kläder. En Chanel parfym är en lyx som man bör unna sig.