Cartier Parfym

De allra flesta har hört talas om Cartier, namnet för tanken till lyx. Deras parfymer är precis det- en lyx som man kan unna sig i vardagen. Genom att handla online har man större möjligheter att hitta just den doft som passar en bäst- eller kanske köpa flera stycken. Ett bra ställe att börja på är BilligaParfymer.nu, deras utbud är mycket stort och priserna rimliga. För alla har behov av lite lyx varje dag, något som gör att man känner sig speciell. Parfym är det allra bästa valet för detta, med en doft som är precis en själv.

Populäraste parfymerna från Cartier

[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/cartier” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER CARTIER PARFYMER

[/su_button]

Cartier grundades i mitten av 1800-talet och är fortfarande ett mycket omtyckt varumärke. Allra mest känt för sina fina klockor och smycken, 1981 lanserades deras första parfym. Därefter har man fortsatt att skapa både vackra saker och dofter, alla med samma känsla för detaljer och lyx.

Den första herrdoften hette Santos de Cartier och ligger fortfarande högt upp på listorna. Den har en bas av ceder och vanilj, samt sandelträ, men med toppnoter av basilika och verbena. Lite bergamott och lavendel avslutar denna härliga blandning. Cartier Pascha är en annan populär herrdoft som kom ut 1992, den har mer kryddiga toner i sin blandning. Basen är sandelträ, ekmossa och mysk, med ett hjärta av koriander och jakaranda. Toppnoterna däremot har kummin och anis, samt lavendel och mynta.

Délices de Cartier kom ut 1996 och är en riktigt kvinnlig doft. Det är en blandning av sandelträ, bärnsten, rosa peppar och körsbär. Men man känner också av fresia och jasmin, vilket gör den till en blomstrande fruktig doft. Flaskan är en dekoration i sig självt, med en djupt röd glasbehållare toppad av smyckeslock. Den pryder verkligen sin plats i hemmet.

Med inspiration från den fjärran österns släpptes 2003 den nya parfymen Le baiser du Dragon. Här har Cartier satsat på en riktigt kvinnlig och exotisk doft som samtidigt är modern och mytisk. Genom att blanda samman olika kontraster har man lyckats få fram en unik och inspirerande doft. Mysk och cederträ blandas med apelsin och gardenia, för att sedan förenas med bittermandel och patchouli.

Cartier fortsätter att locka och pryda kvinnor och män över hela världen. Genom att använda olika kulturer och länder för sin inspiration har de lyckats skapa dofter som passar alla. Många av de mer kända är klara favoriter så gott som överallt. Med en Cartier parfym är man helt klart välklädd när och var som helst.