Carolina Herrera Parfym

 

Populäraste parfymerna från Carolina Herrera

Carolina Herrera Parfym

Boucheron – Femme, EdP

339kr

Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera – 212 Sexy, EdP

289kr

Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera – 212 VIP Men, EdT

419kr
369kr

Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera – 212 VIP, EdP

299kr

Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera – 212, EdT

479kr

Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera – 212, EdT

279kr

Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera – CH Sublime, EdP

749kr
399kr

Carolina Herrera Parfym

Carolina Herrera – for Men, EdT

439kr

Carolina Herrera Parfym

CH – by Carolina Herrera, EdT

329kr
309kr

Carolina Herrera Parfym

CH – Men by Carolina Herrera, EdT

459kr

Carolina Herrera Parfym

CH – Men Privé, EdT

539kr

Carolina Herrera Parfym

CH – Men Sport, EdT

269kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/carolina-herrera” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER CAROLINA HERRERA PARFYMER

[/su_button]

Utan parfym är man inte riktigt påklädd tycker ett flertal personer. De  kan inte tänka sig att gå utanför dörren utan att spruta lite doft här och där. Carolina Herrera är ett populärt märke, men det finns så mycket mer. Speciellt på nätet där man kan handla det mesta- och inte kostar det så mycket heller. BilligaParfymer.nu är ett bra val, de har alla de kända märkena och mer därtill. För parfym är viktigt, det är en del av ens personlighet och klädsel. Varför klara sig utan parfym när det är så lätt att skaffa just det man önskar sig?

Carolina Herreras dofter är precis som hennes kläder innovativa men ändå tidlösa. Hon har skapat mode och dofter i flera årtionden, känd för sin extravagans med rötter i både hemlandet Venezuela och naturligtvis USA. Den första parfymen kom ut 1988, med en variant för män och en annan för kvinnor. De kallades helt enkelt Carolina Herrera och Carolina Herrera for men och lanserades i trendigt prickiga förpackningar.

Men den parfym som kanske blivit Carolina Herreras allra mest omtyckta har ett enkelt namn- 212. Även denna kom ut i två varianter, för vardera män och kvinnor. Därefter har man lagt till flera alternativ, som 212 NYC och 212 Sexy. Originalvarianten anses vara en parfym för den moderna kvinnan, med en doft av New York och ett aktivt liv. Med en bas av sandelträ och mysk följs den sedan av blomdofter. I hjärtat finner man lilja och gardenia, medan toppnoterna innehåller apelsinblommor och mandarin. En frisk doft för kvinnan i farten.

Både män och kvinnor tycker om att matcha sina dofter, och med Carolina Herrera finns det gott om urval. Man kan välja både deodoranter, parfymer och krämer- alla i samma underbara doftnyanser. Med en after shave i samma linje så är kvällens framgång garanterad.

Carolina Herreras parfymer är trendiga, sexy och ändå delvis klassiska. Efter flera år på marknaden så är hennes dofter fortfarande ett vanligt val, och mycket populära. En av de senaste, Good girl, kommer i en läcker flaska formad som en stilettsko.  I botten kan man känna av kakao och tonkabönor, som sedan toppas av jasmin och ros. Den har lanserats som en doft där kvinnans två sidor möts, och där det är härligt att vara lite vågad. Än en gång har de lyckats fånga det som kvinnor och män önskar- en doft som passar ens personlighet. Helt klart kommer denna nya parfym att bli en ny bestseller.