Bvlgari Parfymer

Bvlagari parfym (uttalas ”Bulgari”) är ett Italienskt lyxmärke med dofter av himmelrike och blomsterarrangemang! I och för sig föddes grundaren i Grekland men har haft sin verksamhet i Italien nästan under hela tiden. Med ett sortiment på över 53 parfymer finns där många härliga dofter som tilltalar de flesta.

Populära Bvlgari Parfymer

Bvlgari Parfym

Aqva Amara, EdT 50ml

399kr

Bvlgari Parfym

Aqva Divina, EdT 25ml

369kr

Bvlgari Parfym

BLV Homme, EdT 30ml

269kr

Bvlgari Parfym

BLV II, EdP 25ml

219kr

Bvlgari Parfym

BLV II, EdP 50ml

359kr
249kr
249kr
249kr
319kr

Bvlgari Parfym

Bvlgari – Goldea EdP

495kr
459kr

Bvlgari är från början ett italienskt smyckesföretag som grundades redan 1884 av Sotirios Voulgaris (Voulgaris uttalas ”Bulgaris” därav namnet på varumärket). Sotitiros Voulgaris var en grek som flyttade till Italien i slutet av 1800-talet och det var då han öppnade sin första egna butik i Rom. Bvlgaris huvudkontor ligger i Rom, Italiens huvudstad och har gjort det sedan 1884 vid uppstarten av företaget.

Varumärket presenteras oftast och skrivs som ‘’BVLGARI’’ vid produktlanseringar. Bvlgari är ett känt företag och de erbjuder märkesvaror som smycken, klockor, accessoarer och parfym, Bvlgari har även flera hotell världen runt. Du finner deras hotell i bland annat London, Milan, Bali och tre hotell till väntas öppna inom en snar framtid.

1997 lanserades Bvlgaris första doft. Doften kom att kallas Bvlgari Eau Fraiche. Detta var en doft för kvinnor med toppnoter av mimosa, koriander, peppar och bergamott, hjärtnoterna följs av magnolia, jasmin och ros och basnoterna är mysk, grönt té och iris. Eau Fraiche blev snabbt populär och blev även startskottet för Bvlgaris karriär inom parfym.

Bvlgaris sortiment omfattar idag både väskor, accessoarer, klockor och dofter. Till flera lanserade dofter finns även ett sortiment med tillhörande body lotion, deodorant och duschcreme som går i samma doftnoter som respektive parfym. Hela Bvlgaris sortiment går i samma stil och anda.
För Bvlgari är det inte bara berömmelse för sina kollektioner som eftersöks, de vill även hjälpa till i världen och visa omvärlden att de bryr sig. Detta gör dem bland annat genom att donera pengar till organisationer som exempelvis Rädda Barnen, just Rädda Barnen har fått ta emot mångmiljonbelopp av Bvlgari. Bvlgari har även släppt en ring under sitt namn med texten ‘’Save the children’’ (Rädda Barnen) där en del av försäljningsbeloppet går till välgörande ändamål och projekt som anordnas av Rädda Barnen.