Burberry Parfym

Burberry Parfym är väletablerat märke från Storbritannien, med ett sortiment på över 58 olika parfymer, här finns dofter som passar de flesta stilar och personligheter. Deras första parfym lanserades 1981, och kallade ”Burberry for Men”. Nu finns det självfallet dofter som passar både män och kvinnor!

Populära Burberry Parfymer

Burberry Parfym

The Beat Woman, EdP 30ml

189kr
189kr
249kr
339kr

Burberry Parfym

Brit Men, EdT 30ml

239kr
249kr

Burberry Parfym

Brit Splash Men, EdT 50ml

429kr

Burberry Parfym

Brit Women, EdP 50ml

419kr

Burberry Parfym

Burberry – Body, EdP

279kr
199kr
189kr
249kr

Burberry Parfym

Burberry – Weekend, EdP

249kr
239kr

För stilfulla och kvalitetsmedvetna kvinnor och män, krävs det dofter som är fräscha och tilltalande. Detta är något Burberry Parfym är fullt medvetna om, och i allra högsta grad erbjuder dem underbara dofter för olika tillfällen. Hitta just din doft, eller kanske till och med dina dofter. Något som passar dig och ger uttryck för det som står för. En parfym kan lämpa sig bättre för vardagligare aktiviteter, medan en romantiskt middag eller festligheter kanske kräver en lite mustigare parfym!

Burberry startade redan 1856, av Thomas Burberry när han endast var 21 år gammal. Sedan dess har Burberry utvecklat kläder och accessoarer för kvinnor och män, som kräver det där lilla extra. Både deras klassiska trench coat och deras berömda tartan mönster har kopierats av många mindre kända märken. Vilket ger indikation på hur slagkraftiga kreationer Burberry har åstadkommit genom åren. Deras logga skapades inte förrän 1901, the Burberry Equestrian Knight Logo, med det latinska ordet ”Prorsum”, vilket betyder ”framåt” eller ”rakt framåt”. Med andra ord, är Burberry ett företag som strävar framåt i sin skapelse av nya moderiktiga plagg och parfymer. Dessutom tar Burberry sitt ansvar särskilt när det kommer till miljöfrågor, så du kan med gott samvete shoppa loss bland Burberrys parfymer och övriga sortiment!