Bruno Banani Parfym

Alla har behov av skönhet och goda dofter i sitt liv. Lite parfym som kan göra så stor skillnad och ge en lite extra skjuts på vägen. Många tycker om att variera sig och har flera stycken olika dofter. För det största urvalet är det bäst att gå online. Nätbutiker, som BilligaParfymer.nu, har ett stort sortiment till mycket rimliga priser. Här kan man hitta det mesta, och det är roligt att surfa runt för att kanske hitta en ny doft att pröva på. Det kanske är dags att testa Bruno Banani, som är älskad av många personer.

 

Populäraste parfymerna från Bruno Banani Parfym

149kr
109kr
109kr
139kr
109kr

Bruno Banani Parfym

Bruno Banani – Magic Man, EdT

109kr
109kr

Bruno Banani Parfym

Bruno Banani – Man, EdT

159kr

Bruno Banani Parfym

Bruno Banani – Pure Man, EdT

109kr
109kr

Bruno Banani Parfym

Bruno Banani – Woman, EdT

109kr

Bruno Banani Parfym

Bruno Banani – Woman, EdT

199kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/bruno-banani” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER BRUNO BANANI PARFYMER

[/su_button]

Bruno Bananis första doft kom ut år 2000, och namnet var intressant och nästan provocerande. Not for Everybody har blivit deras signaturdoft och lagt grunden för flera vågade parfymer. Precis som namnet antyder så vill man erbjuda något annorlunda, en kontrast från det vardagliga. Det är en ganska kryddig parfym, med inslag av kaffe, lavendel, kryddnejlika och vanilj.

Att överraska och kanske också chocka lite har blivit Bruno Bananis egna stil. Han själv är ung och har på kort tid fått sitt företag att växa och bli mycket populärt. Underkläder, mode, parfymer- allt är annorlunda och lite vågat. Han riktar sig tills självsäkra män och kvinnor, de som vill leva det goda livet och ta en del risker. Därmed inte sagt att vanliga människor ska hoppa över denna linje, dessa dofter kan vara lockande för vem som helst.

En annan känd doft är Bruno Banani Magic Woman. Den har inslag av röda vinbär, viol och passionsfrukt. Absolute Woman är en annan variant, minst lika exotisk och förförisk. Här är tanken att doften ska fånga en kvinnas två sidor- hennes goda och lite mer stygga sida. Basen består av vanilj, mysk och cederträ, med toppnoter av grapefrukt och björnbär. Där emellan så har man lagt in ros, jasmin och apelsin. En explosion av olika egenskaper gör verkligen både kvinnan och parfymen komplett.

En rolig detalj med de flesta av Bruno Bananis parfymer är de härliga flaskorna. Man vet aldrig om de kommer att falla ihop eller inte, så gott som ingen står rakt upp. Häftiga färger och former ger intrycket av en person som ständigt är på språng, inget konventionellt eller tråkigt med andra ord. Detta är Bruno Banani i ett nötskal- utmanande, sensuell och med en stor aptit på livet. Hans parfymer förmedlar detta vilket är en av orsakerna till att de blivit så populära.