Britney Spears Parfymer

Både dofter och förpackningar passar väl ihop och ofta kännetecknas Britneys parfymer med fantasi, lyx, elegans och en aning mystik. Förutom Curious har även andra dofter lanserats på marknaden, för att ge några förslag finns det Fantasy, Believe och Radiance.

 

Populäraste parfymerna från Britney Spears

Idag vet nog de flesta av de yngre generationerna vem Britney Spears är. Hon slog igenom som sångerska i slutet på 90-talet och har efter det även jobbat som skådespelerska och låtskrivare. Britney föddes den 2 december 1981 och slog alltså igenom vid tidig ålder. 1998 släppte hon  dunderhiten ”Baby one more time”, då endast sexton år gammal, som än idag letar sig fram bland radiokanalerna då och då.

Med över 100 miljoner sålda album är Britney Spears idag en av de bäst säljande artisterna någonsin. Hon släpper nya låtar än idag och har genom åren samarbetat med exempelvis Will.I.Am, Madonna och Iggy Azalea.

Efter en fartfylld karriär inom musiken valde Britney att svänga av lite till en mer harmoniserad värld av dofter. 2004 släppte hon nämligen sin första doft, Curious: Do you dare?. En ljusblå genomskinlig flaska med härliga somriga blomdofter, en tunn kedja omsluter halsen på flaskan tillsammans med två rosa hjärtan.

Doften slog snabbt försäljningsrekord och redan efter 5 veckor hade doften sålts i så pass många exemplar att förtjänsten låg på över 100 miljoner dollar. Året efter Britneys första doftlansering vann hennes doft Best Women’s Fragrance av Fragrance Foundation. Parfymen har även medverkat som rekvisita och promotats i Britneys musikvideo ”Circus”. Britney Spears har även släppt en låt som heter Perfume.

Britneys parfymer faller inom kategorin damparfymer och det finns ingen specifik åldersgräns för att få lov att använda denna doft, den är till för att njutas av alla. Passar bra att ge i present, julklapp och som gåva. Varför inte köpa en Britney Spears doft till din älskade flickvän?