Boucheron Parfymer

Det finns många helt fantastiska parfymer, som till exempel Boucheron. Lyxig kvalitet som gör att dagen genast känns lite ljusare. För ett stort urval av olika parfymer, till riktigt bra priser, ska man allra först ta sig en titt online.

Populäraste parfymerna från Boucheron

Boucheron Parfym

Boucheron – B, EdP

299kr

Boucheron Parfym

Boucheron – Femme, EdT

269kr
249kr
249kr
329kr
259kr
269kr

Boucheron Parfym

Boucheron – Quatre, EdP

279kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?gender=all&brand=|4903″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER BOUCHERON

[/su_button]

Nätbutiker brukar nästan alltid ligga under andra butiker, samtidigt som utbudet är så mycket större på nätet. Det är bekvämt att kunna beställa parfymer var man är och vilken tid på dygnet det än är. BilligaParfymer.nu är ett självklart val när man ser hur mycket de har att välja mellan, här finns alla de kända märkena representerade. Billigt är det också, alla kan ha råd att köpa den parfym de önskar.

Boucheron grundades redan på 1800-talet och har vuxit till sig som en av världens främsta inom smycken och klockor. Mer än 100 år senare ville man ha parfymer som kunde matcha deras kreationer, och 1987 så släpptes den första doften. Man har fortsatt med den kända stilen som kännetecknar företaget- livlig elegans och stil.

Boucheron de Boucheron var den första i en lång rad med underbara dofter. med sin blandning av citron, bergamott, tonkabönor och apelsinblommor var den som en frisk, feminin fläkt. Flaskan matchar stilen, den är elegant i blått och guld.

Den följdes av flera andra, lika eleganta och förföriska dofter. En av parfymerna uppkallades efter den adress där Boucheron öppnade sin första butik 1893- Place Vendome. Med denna parfym ville man ge kvinnor en självkänsla och frihet, det var en symbol av över 150 år av framgångsrika smycken och en elegant livsstil. Basen är av ceder medan toppnoterna går i apelsinblommor, rosor och rose’peppar. I mitten finner man jasmin, pion och honung.

Många av Boucherons parfymer finns i flera olika upplagor. Dels i större eller mindre flaskor, men också som andra produkter. Deodoranter och duschkrämer som ger en komplett känsla av välbefinnande. Det finns också parfym i fast form, i en härlig förpackning, som är lätt att sätta på och som håller länge. Många av dofterna har utvecklats i två olika versioner, en kvinnlig och en för mannen. Detta gör att man kan matcha varandra, något som binder en samman.

Med en doft från Boucheron får man med sig hela deras stil och de har mycket att välja mellan. Elegans, kvinnlighet, oberoende- detta är vad som karaktäriserar deras produkter över alla linjer. Att kunna komplettera sina smycken med en doft som passar in perfekt- det är verklig stil.