Beyoncé Parfymer

Populäraste parfymerna från Beyoncé

249kr
129kr

Beyoncé Parfym

Beyoncé – Heat, EdP

99kr
99kr

Beyoncé Parfym

Beyoncé – Pulse, EdP

129kr
169kr

Beyoncé Parfym

Beyoncé – Rise, EdP

129kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/beyonce” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER BEYONCE PARFYMER

[/su_button]

De allra flesta är noggranna med utseendet, och parfym är en del av hemligheten bakom ett vackert yttre. Många av de bästa parfymerna, som Beyonce till exempel, är gjorda för att komplettera ens look. Man ska aldrig undervärdera det intryck en fin parfym kan ge samt hur tuff man själv känner sig. Det finns mycket att välja mellan online, och BilligaParfymer.nu är en väl sorterad nätbutik. Förutom att samla ihop de flesta märken som finns, mer eller mindre kända, så månar vi om att hålla priserna nere. Detta gör det till ett sant nöje att surfa genom butiken och se vad som finns, här hittar man alltid något bra!

Beyonce är mest känd som sångerska och har legat på toppen i många år. Men samtidigt så har hon lyckats skapa sin egen modelinje, med matchande parfymer. Hennes dofter påminner lite om henne själv och hennes karriär- glamorösa, starka och attraktiva. Parfymerna säljs i flaskor som fortsätter i samma stil- eleganta, starka färger som för tankarna till lyx och kändisliv.

Den första parfymen är Beyonce’ Heat, som släpptes på marknaden 2010. Den blev en framgång med en gång, det märks att den fyllde ett tomrum. Det är en blandning av blommor och kryddor, med kakao och vanilj tillsammans med citrus. Basen är tung, vilket ger doften ett sensuellt intryck. Just denna blandning av blomstrande kryddor har blivit något av en signatur för artisten.

Det har naturligtvis kommit ut varianter på denna första parfym. Ett exempel är Midnight Heat med sina fruktiga toppnoter. Aprikos och carambole följs sedan av blommor med bland annat pioner och tulpaner. Basen är varm med sandelträ och bärnsten. Heat Rush, likaså, bygger på den förförande kombinationen av frukter och blommor. Här är det dock orkide’, körsbär och mysk som blandats samman till en mjuk, värmande doft.

En annan populär parfym är Pulse NYC som presenteras i en riktigt elegant flaska. Doften är både söt och tuff, ultramodern men ändå elegant. Här är det patchouli och mysk som ligger till grund för parfymen, med toppnoter av päron och hallon. Hjärtat består av jasmin och orkide’. Alla dessa dofter kommer samman i en sensuell och härlig parfym.

Det är ganska naturligt att Beyonce har skapat parfymer som är som en fläkt av henne själv, en frisk och sensuell fläkt. Dessa parfymer doftar av framgångar och musik, men samtidigt kvinnlighet och skönhet. De för tankarna till liv och aktivitet, med inslag av femme fatale.