Beckham Parfymer

Jämför pris och hitta billiga parfymer från Beckham online. Idag ser vi exklusiva klänningar och handväskor med märket Beckham och de är utan tvekan avsedda för de som har råd att sätta trender. Vad det är som gör Beckham till ett av världens hippaste märken är inte det lättaste sätt fingret på. Det är dock inte speciellt svårt att förstå varför vi alla älskar dess produkter, vare det rör sig om kläder eller parfymer.

 

Populäraste parfymerna från Beckham Parfym

Fotbollsfan? Då vet du nog vem David Beckham är. David har varit en av de bästa och mest betalade fotbollsspelarna under sin fotbollskarriär där han spelat för bland annat proffslagen Manchester United, Real Madrid, Milan och Paris Saint-Germain. David föddes den 2 maj 1975 i England och 1991 skrev han sitt första kontrakt med Manchester United, då endast 16 år gammal.

Victoria Beckham (f.d. Adams) föddes 17 april 1974 och är en tidigare medlem från popgruppen Spice Girls. Idag arbetar hon främst som modedesigner men kan även kalla sig för författare då hon släppt en självbiografi samt en modebok.

Victoria & David Beckham

Den 4 juli 1999 gifte sig Victoria med David och tillsammans har de även grundat varumärket Beckham. Detta som en förlängning av sina karriärer valde de att inrikta sig på dofter. Idag har Beckham även ett brett sortiment av både kläder, accessoarer och skor.

David Beckham ParfymDeras första doft ‘’Instinct for men’’ lanserades 2005 och blev snabbt populär. Varumärket levererar vanligen sexiga och livfulla dofter samtidigt som dem utstrålar ren självsäkerhet och mode när man bär dem. Beckham har idag ett brett sortiment av dofter till både män och kvinnor i alla åldrar.

David har kommet att bli en stor modeikon och är inte längre bara känd som det fotbollsproffs han är. Tillsammans utgör paret en bra kombination av stilmedvetenhet och sexiga looks vid sina framträdanden på olika galor. Sanningen är den att David faktiskt vunnit pris år 2015 som ‘’Den sexigaste levande mannen’’ (Sexiest Man Alive) av People’s. Detta är nog bevis nog för att veta att Beckham som varumärke har bra stilmedvetenhet och utvecklar dofter och kläder med mera för att faktiskt uppfylla folks behov och känslor av att kunna känna sig snygga och bekväma.