Balmain Parfymer

 

Populäraste parfymerna från Balmain

319kr

Balmain Parfym

Balmain – Extatic, EdP

249kr

Balmain Parfym

Balmain – Homme, EdT

479kr
419kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?gender=all&brand=|6260″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER BALMAIN PARFYMER

[/su_button]

Det är en alldeles lämplig avslutning på morgontoaletten med några droppar parfym. För många så är det som pricken över i:et, det där lilla extra som gör att man mår riktigt bra. Därför kan det också vara bra att ha lite olika parfymer att välja mellan, och nätet är bästa stället att hitta dessa på. Här är utbudet mycket stort, med Balmain och många andra märken. Priserna är verkligen billiga jämfört med vanliga butiker och det finns massor att välja mellan. Man ska aldrig gå ut utan de där viktiga dropparna, eller kanske lite sprayande.

Pierre Balmain föddes i Frankrike och skapade sig ett av de större modehusen i landet. Hans motto var att kvinnor behöver lyx och flärd i sina liv, speciellt efter kriget med alla dess nedskärningar. Redan på 1940-talet så släpptes hans första doft- Vent Vert. Den kallades för den gröna doften och var en pionjär inom parfymbranschen.  Långt senare så introducerades den igen, med en något annorlunda  blandning. Den förblir dock en blomsterdoft, med bastoner av sandelträ, iris och salvia. Toppnoterna är gröna, med citrusfrukter och apelsinblommor, medan hjärtat är mer blomstrande. Här finner man hyacint, liljekonvalj och jasmin.

Balmain Parfym & Doft

Balmain parfymEn annan populär parfym är Ambre Gris, den har funnits på marknaden i runt åtta år. Bara flaskan är en inspiration med sin retrolook, grå med något som liknar en golfboll i guld på toppen. Här har man lyckats blanda ihop kanel, rose’peppar, myrra och andra blommor.

Naturligtvis har de fantastiska dofter för män också, alla har behov av en god parfym. Balmain Homme har snabbt blivit mycket populär, med sin bas av ceder och mossa. Toppnoterna lutar åt det kryddiga hållet med bergamott och saffran, för att sedan gå över till läder och violblad. Flaskan har en riktig karaktär, den påminner om en militärjacka. Denna doft är en av de senaste, den släpptes på marknaden 2015. Man ville ge män en stark och sensuell doft, som samtidigt är klassisk och elegant. Resultatet har verkligen blivit en framgång.

Annars finns det många fina dofter att välja mellan hos Balmain, för både män och kvinnor. Det är en naturlig del av ens vardag, ett sätt att vara välklädd och redo för livet. Vare sig man väljer en blomstrande doft eller mer sensuella noter så beskriver de vem man är, ens personlighet och tycken.