Baldessarini Parfymer

Det är roligt att handla parfymer på nätet. Blir det en Baldessarini eller är det dags för något annat? Utbudet är så enormt att man alltid kan hitta det allra bästa. Många tycker om att ha flera parfymer hemma så man kan variera sig, och då är det ju viktigt att priserna ligger lågt.

Populäraste parfymerna från Baldessarini

Baldessarini Parfym

Baldessarini – Ambre, EdT

279kr
319kr

Baldessarini Parfym

Baldessarini – Del Mar, EdT

329kr
259kr
289kr
279kr
299kr

Baldessarini Parfym

Baldessarini, EdC

409kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/baldessarini” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER BALDESSARINI PARFYMER

[/su_button]

Man brukar säga att Baldessarini är en parfym som visar vem som verkligen är en man. Dofterna är maskulina och starka, även om det naturligtvis finns flera olika varianter. Men samtidigt så är dessa eleganta och tidlösa parfymer, som ger en känsla av mystik och karaktär. Eftersom utbudet är stort kan man alltid hitta en som gör att man blir fascinerande och stark.

Werner Baldessarini började sin bana som designer för Hugo Boss, men 1990 så startade han upp sitt eget företag. Han har satsat på en manlig stil, stark men ändå elegant, och framför allt så är de alltid moderna. Oavsett när och hur så passar en av hans parfymer in helt perfekt.

Baldessarini Dofter & Parfymer

Baldessarini ParfymEn av de mer kända Baldessarini parfymerna är Nautic Spirit. En doft inspirerad av äventyr och upptäckter till havs, med en baston av mysk och sandelträ. Toppnoterna inkluderar havsvatten och mango, medan parfymens hjärta innehåller ingefära och kardemumma. En riktigt frisk och kryddig doft som samtidigt är maskulin.

Sedan finns naturligtvis klassikern som helt enkelt kallats Baldessarini. Den första doften som skapades, året var 2002, och här visade man redan från början att det handlar om elegans och lyx. Faktum är att det finns en variant av doften som kommer i en ännu mer exklusiv utgåva- allt i en snygg, borstad aluminiumflaska. Doften är baserad på mysk, sandelträ och tobak, en orsak till att den är mycket maskulin. Men samtidigt så har man fräscha  toppnoter som leder till ett blommigt hjärta, med patchouliblommor. En härligt kryddig men ändå blomstrande fräsch doft som tilltalar många män- samt kvinnorna de omger sig med.

Med en Baldessarini parfym kan man alltid känna sig stark och elegant, de flesta av deras dofter är utpräglat maskulina och moderna. Många tycker att dessa parfymer ger stil och spänning, samtidigt som den strikta signaturen gör att de är absolut tidlösa.