Azzaro Parfymer

Man hör ofta uttrycket att det finns en doft för varje kvinna, eller man för den delen. Men det flesta håller nog med om att man behöver flera parfymer för att  verkligen kunna matcha sin klädsel och dagens aktiviteter. Med parfymer som Azzaro är man alltid välklädd, men det finns ju mer att välja mellan.

 

Populäraste parfymerna från Azzaro

279kr
189kr
229kr

Azzaro Parfym

Azzaro – Chrome, EdT

159kr
89kr
159kr
159kr
179kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=1070927032&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.parfym.se/parfym?gender=all&brand=|4898″ target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER AZZARO PARFYMER

[/su_button]

Även om Azzaro har många välkända parfymerna på marknaden idag så var den första som lanserades av det kända fransk-italienska modehuset parfymen Couture, för kvinnor. Det är en blomsterdoft, med både vanliga och exotiska inslag, med mimosa som en av huvudingredienserna. Man har sedan byggt på denna och släppt varianter av denna sköna parfym.

Men Chrome har också blivit mycket populär, det är en kryddig doft som samtidigt för tankarna till havet. Man brukar säga att Louis Azzaro, grundaren av företaget, hela tiden låter sig inspireras av sitt födelseland Tunisien. Därav de friska dofterna och den blå färgen, precis som Medelhavet. Med en bas av sandel och rosenträ samt toppnoter av bergamott, apelsin och mysk så är framgången säkrad. Parfymens hjärta är murgröneblad, vilket rundar av doften på ett alldeles speciellt sätt. Även här finns det olika varianter, som Chrome Sport eller Chrome United.

Azzaro Parfymer & Dofter

Azzaro parfymMan har även skapat en sommarparfym för män, den kom ut 2009 och heter Pour Homme Summer Edition. Detta är en riktig blandning av medelhavsdofter, med något från flera olika länder. Italiensk citron, egyptisk kummin och mycket annat. Frisk och inbjudande, men ändå rik och tidlös. Ett alternativ är Chrome Summer, också den med citrusfrukter och cederträ.

Många av Azzaros parfymer är kryddiga och attraktiva, men lyckas ändå behålla sin friskhet. De är alltid moderna, eftersom de bygger på tidlösa dofter. Man har byggt upp ett brett sortiment där alla kan hitta en doft som de tycker om, den som kanske blir favoriten. Men annars finns det så mycket att välja på här att man gärna kan pröva på lite olika. Ibland är det basparfymen som tilltalar en mest, medan varianterna kanske är de allra bästa med andra. Helt klart har Azzaro funnit sin plats på doftmarknaden med helt fantastiska parfymer och skönhetsprodukter.