Billiga Armani Parfymer Online

Designern Giorgio Armani står bakom många olika slags plagg för både kvinnor och män samt Armani parfym som inkluderar en mängd exklusiva och dyrare dofter. Precis som kläderna så utstrålar Armani parfym exklusivitet även fast att man kan köpa parfymen billigt på nätet, det är shopping när det är som bäst.

 

Populäraste parfymerna från Armani

Giorgio Armani Parfym

Acqua di Gio Homme, EdT ♂

569kr

Giorgio Armani Parfym

Armani – Acqua di Gioia, EdP

449kr

Giorgio Armani Parfym

Armani – Code for Men, EdT

439kr

Giorgio Armani Parfym

Armani – Code Sport, EdT

529kr

Giorgio Armani Parfym

Armani – Diamonds Rose, EdT

369kr

Giorgio Armani Parfym

Armani – Eau D’aromes, EdT

699kr

Giorgio Armani Parfym

Armani – Emporio He, EdT

775kr
599kr

Giorgio Armani Parfym

Giorgio Armani – Diamonds EdP

599kr

Giorgio Armani Parfym

Giorgio Armani – Emporio She EdP

389kr
699kr

Giorgio Armani Parfym

Giorgio Armani – Si Intense, EdP

599kr

Damparfymer

Si, EdP ♀

från 499kr

Med kanske det starkaste och ärligaste modet någonsin erövrade Giorgio Armani världen med sina slanka och subtila designer. Under en hård och färglös uppväxt i en mindre stad utanför för Milan kände han ständigt en hunger efter skönhet och glamour. År 1977, efter ett par år i branschen och arbetandes för andra, var det dags för Giorgio att lansera sin första kollektion. Det var ingen tvekan om att han hade en talang för sitt yrke och hans kläder fick stor uppmärksamhet världen över. Hans avskalade och fläckfria kostymer sågs på kända ansikten i produktioner som “Miami Vice” och “American Gigolo”, vilket gav märket en unik chans att marknadsföra sig.

Varumärket Armani Parfym

Armani ParfymIdag har varumärket expanderat och berört alla hörn av modevärldens trendiga inre. Du finner märket på produkter som parfymer, kläder, smink, accessoarer och mycket mer. Även restauranger och hotell har skapats med namnet. När man talar om italienskt mode och parfym så kan ingen ha undgått det märke som under så många årtionden har ansetts vara det allra främsta för medvetna män. Vi talar förstås om Armani som till en början endast var ett klädmärke för män. Detta har sedan starten utvecklats och numera är kostymer sedda som perfekta och dess manliga och simpla form försöks efterliknas världen över. Idag har företaget över 117 olika parfymer som alla efterliknar den ursprungliga iden om simpel och bestämd skönhet. Med en sund företagspolicy gör Armani sitt bästa för att upprätthålla en rättvis struktur inom organisationen och värna om människor livsstandard.