Agent Provocateur Parfymer

Parfymer gör en glad, lugn, uppiggad eller kär- det finns en doft för varje typ av personlighet och humör. Därför tycker många om att ha några stycken att välja mellan, eller så förblir man kanske trogen sin favoritdoft. För vissa är detta Agent Provocateur, doften med det härliga namnet.

 

Populäraste parfymerna från Agent Provocateur

279kr

Agent Provocateur Parfym

Agent Provocateur – Fatale Pink, EdP

439kr

Agent Provocateur Parfym

Agent Provocateur – Fatale, EdP

399kr

Agent Provocateur Parfym

Agent Provocateur – L’Agent, EdP

299kr

Agent Provocateur Parfym

Agent Provocateur – Maîtresse, EdP

279kr

Agent Provocateur Parfym

Agent Provocateur – Petale Noir, EdP

269kr

Agent Provocateur Parfym

Agent Provocateur, EdP

289kr
[su_button url=”https://track.adtraction.com/t/t?a=872761485&as=1036148983&t=2&tk=1&url=https://www.nordicfeel.se/varumarken/agent-provocateur” target=”blank” style=”flat” background=”#F78812″ size=”9″ wide=”yes” center=”yes” radius=”2″]

SE FLER AGENT PROVOCATEUR PARFYMER

[/su_button]

Agent Provocateur ParfymerFirman Agent Provocateur är relativt ny, den startades upp 1994 i Storbritannien. Framför allt så handlar det om underkläder i långa rader, men parfymer har länge varit en viktig del av sortimentet. Redan år 2000 så kom den första parfymen som helt enkelt uppkallats efter företaget. Nu finns det flera olika varianter, samt smink och kroppsprodukter.

Tanken bakom deras första parfym var att ge en animalisk vridning. Sensualitet och attraktion är kännetecknande för alla deras dofter. De har tagits fram av kvinnor- för kvinnor, och vill ge intrycket av frestelse och provokation. Samtidigt så strävar man efter en stilfullhet, detta är en hyllning till alla kvinnor. Detta i sig är en bra start på dagen, eller kvällens aktiviteter. Att få känna sig kvinnlig och eftertraktad med hjälp av en bra parfym är alldeles speciellt.

Agent Provocateur Signaturdoft

Så företagets signaturdoft innehåller en alldeles fantastisk doftblandning av indisk saffran, egyptisk jasmin samt magnolia och gardenia, allt med en bas av mysk. En del har kallat den erotisk, men helt klart så är den i alla fall vild och helt oemotståndlig. En variant är parfymen Lace, som lanserats i en begränsad utgåva i samband med ett 15-års jubileum av deras första doft.

Sedan finns det Fatale Intense, som har både chili och lakrits med i doftbuketten. Exotiska blommor som lotus och andra blandas med ros, läder och en bas av vanilj. Den satsar på att vara intensivt förförande och stimulerande. Flaskan är också inspirerande med sin djupt röda färg och diamantform. En prydnad för sminkbordet och en fröjd att ha på sig.

Alla kan hitta en inspirerande och frestande parfym. Man behöver inte vara särskilt sensuell eller frestande själv för att uppskatta en av deras härliga dofter.