5 ställen du kan applicera din Parfym på!

5 ställen du kan applicera din Parfym på

Oavsett vilken parfym du använder är målet detsamma för varje parfym, att den ska kännas av hela dagen. För att åstadkomma detta använder många personer för mycket parfym. Vilket är fel, istället ska du använda parfymen på de ställen på kroppen som tenderar att varmas upp. När punkterna på kroppen värms upp utsöndras doften från parfymen mer än vad det annars skulle göra.

För att säkerställa att du kommer lukta av god parfym hela dagen, utan att behöva bära med på din parfym, så kan du studera vår information nedan för att veta vilka zoner som är bäst att applicera parfym på:

På håret

Tro det eller ej, men håret bär parfym bättre än vad din hud gör. Istället för att applicera parfymen direkt på ditt hår, ska du tillsätta det på en borste och borsta igenom ditt hår. Genom att använda en borste blir det jämnt fördelat i håret.

Bakom öronen

Precis som vid handlederna, är området bakom öronen ansett att vara ett pulserande område. Här är ådrorna närmast skinnet, vilket genererar mer värme och förstärker din parfymdoft. Att tillsätta din parfym på dessa ställen, ger dig ett mer direkt resultat, än om du skulle applicera på nedre delen av kroppen, som då ger en effekt under dagen.

Ned på din rygg

Det kan verka märkligt, men parfymexperten Chandler Buss insisterar att den perfekta balansen för att få parfymen att hålla hela dagen, samtidigt som den inte är för intensiv för personer runt omkring dig, är att applicera parfymen på ryggen.

Insidan av dina armbågar

En annan punkt som är pulshöjande, som är ett alternativ till dina handleder, är insidan av dina armbågar. För att maximera effekten av din parfym, är det viktigt att återfukta dina armar innan du använder parfymen.

Bakom knäna

Ett annat område som är pulshöjande är bakom knäna. När du applicerar parfym på nedre delen av kroppen, stiger doften under dagen.